Moim zdaniem załamanie całego rynku jest przed nami. Trudno powiedzieć czy nastąpi to jutro czy też dopiero w poniedziałek. Faktem jest jednak, że czarne chmury już widać !
Mamy nowy tydzień, 26.11 2012 poniedziałek.
Wydaje się, że spółki takie jak KGHM, PZU a ostatnio TVN tracą wyraźnie impet.
Tak jak przypuszczałem TVN kończy krótkoterminową korektę wzrostową. I tak trzeba przyznać, że trochę siły tu było, na TPSA zaś prawie nic. Tak jak wielokrotnie pisałem, patrzę na drogę a nie pod nogi.
Tym, którym udało się uciułać kilka groszy gratuluję. Wydaje się, że czas najwyższy zabrać zabawki ze stołu.
Tak na TPSA jak i na TVN nie zmieniam ani na jotę swojej prognozy. Ci co się cieszą jak dzieci z każdego podskoku do góry i marzeniami sięgają chmur, bardzo boleśnie zostaną sprowadzeni na ziemię.
Chodzik, ale ty głupi jesteś, daj linka do tego posta w którym napisałeś, że warto kupić tvn bo będzie korekta wzrostowa. Nie chce mi się szukać bo pokazałbym ci, że przy 6,80 pisałeś, że na tvnie na jakiekolwiek wzrosty nie ma już szans i dajesz sobie za to głowę uciąć bo to elliotowska fala c. Chodzik księżycowy to największy gniot na forum bankiera.
Sory, że zaśmiecam forum, ale cytuje wypowieź chodzika największego geniusza ekonomii jaki udziela się w internecie:
,,Jedno na dzisiaj mogę wam powiedzieć. Warunek jaki postawiłem w poprzednich wypowiedziach na temat tej spółki a dotyczący pokonania najniższego dotychczasowego poziomu jest niezbędny. Daję swoją głowę jeśli kurs nie przełamie wsparcia na 5.90.
Uważam, że zatrzymanie spadków już obecnie i wygenerowanie z tego poziomu silnej fali wzrostowej jest niemożliwe.,,
Dnia 2012-11-26 o godz. 11:17 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Mamy nowy tydzień, 26.11 2012 poniedziałek.
Wydaje się, że
> spółki takie jak KGHM, PZU a ostatnio TVN tracą wyraźnie
> impet.
Tak jak przypuszczałem TVN kończy krótkoterminową
> korektę wzrostową. I tak trzeba przyznać, że trochę siły tu
> było, na TPSA zaś prawie nic. Tak jak wielokrotnie pisałem,
> patrzę na drogę a nie pod nogi.
Tym, którym udało się
> uciułać kilka groszy gratuluję. Wydaje się, że czas
> najwyższy zabrać zabawki ze stołu.
Tak na TPSA jak i na
> TVN nie zmieniam ani na jotę swojej prognozy. Ci co się
> cieszą jak dzieci z każdego podskoku do góry i marzeniami
> sięgają chmur, bardzo boleśnie zostaną sprowadzeni na
> ziemię.
Chodzik Księżycowy
no i co pseudo analityku ze wsi?
Sluchajcie debila a zawsze stracicie.......................
Chodzik ratuj, co robić ustawiliśmy się na 4 tak jak zalecałeś i co już 8.Przecież ty jesteś najlepszym analitykiem.Ha ha ha baranie bez grosza, my zarabiamy a ty siedzisz w norze.