Nie wiele udało mi się wyciągnąć kapitału z tej "inwestycji". Mega qrwica mnie nosi ale co zrobić. Po przygodzie z PBG to wolę mieć g**no niż połowę tego.
A tak serio kto się orientuje o co tu chodzi, bo na pewno nie o te wyniki ta cała afera? Wypowiadają umowy jak na PBG czyżby ten sam los? Jeszcze ta podbitka przed wynikami? taka sama była jak poszła fama na PBG że "prawie" się dogadali z bankami :/
Pękło ostatnie wsparcie życzę temu śmieciowi jak najgorzej. Mam nadzieję że więcej niż miesiąc na gpw nie wytrzyma.
Problemem nie jest tutaj zła sytuacja finansowa spółki.
Problemem jest to,że pewna grupa osób(nie wykluczone,ze pisząca na forum)wiedziała o słabych wynikach finansowych spółki zanim pojawił sie raport.
odbicie moze i bedzie ale kiedy ten ..... przestanie sypac? w arkuszu juz jest 4300000 akcji jest to stan bez zlecen ukrytych i niewystawionych. wiec ile jeszcze bedzie sypal? co do spolki to z czasem i tak sobie niezle poradzi bo jak teraz wcisnac towar bez reklam? jest tyle wyboru ze sprzedawcy musza reklamowac swoje towary przesciagajac sie miedzy soba. glowny moze sprzedaje zeby inwestowac w funkcjonowanie tej spolki.