• Podziękował za mega wtopę Autor: ~pokieraszkowany [46.205.67.*]
    Nie wiele udało mi się wyciągnąć kapitału z tej "inwestycji". Mega qrwica mnie nosi ale co zrobić. Po przygodzie z PBG to wolę mieć g**no niż połowę tego.

A tak serio kto się orientuje o co tu chodzi, bo na pewno nie o te wyniki ta cała afera? Wypowiadają umowy jak na PBG czyżby ten sam los? Jeszcze ta podbitka przed wynikami? taka sama była jak poszła fama na PBG że "prawie" się dogadali z bankami :/

Pękło ostatnie wsparcie życzę temu śmieciowi jak najgorzej. Mam nadzieję że więcej niż miesiąc na gpw nie wytrzyma.
  • Re: Podziękował za mega wtopę Autor: ~Wanad [83.4.150.*]
    Gdyby wyniki były ok - dziś mielibyśmy 20 groszy
  • Re: Podziękował za mega wtopę Autor: ~masło [79.185.186.*]
    Problemem nie jest tutaj zła sytuacja finansowa spółki.
    Problemem jest to,że pewna grupa osób(nie wykluczone,ze pisząca na forum)wiedziała o słabych wynikach finansowych spółki zanim pojawił sie raport.

• pewnie że wiedzieli 100% Autor: ~xpek [77.255.60.*]
    pewnie że wiedzieli 100% ale co spada tez się odbije może od 5 gr się odbije
  • Re: pewnie że wiedzieli 100% Autor: ~Piotrek [87.207.6.*]
    odbicie moze i bedzie ale kiedy ten ..... przestanie sypac? w arkuszu juz jest 4300000 akcji jest to stan bez zlecen ukrytych i niewystawionych. wiec ile jeszcze bedzie sypal? co do spolki to z czasem i tak sobie niezle poradzi bo jak teraz wcisnac towar bez reklam? jest tyle wyboru ze sprzedawcy musza reklamowac swoje towary przesciagajac sie miedzy soba. glowny moze sprzedaje zeby inwestowac w funkcjonowanie tej spolki.
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.