Od kilku dni przy zmianie składu portfela mojego biura maklerskiego został uwzględniony FASING z udziałem 10%.
Fakt może niewiele znaczący, ale pokazuje zmianę percepcji spółki, wcześniej mało dostrzeganej. Wyniki oraz rozwój spółki przyciągną kapitał i w długim terminie spowodują stabilne wzrosty kursu spółki. Myślę że psychologiczna granica 30PLN jutro powinna być przełamana.
No, to jak jutro? chłopcy długodystansowcy?. Trzymamy, czy w końcu, wywalamy i..wreszcie ciekawie może być..na tej tak bardzo niedowartościowanej spółce.. i w krótkim i w długim terminie ,.. i w bessie i w hossie
Co, ty zosia taki strachliwy,.. ja mam wiele ników i komputerów,.. operujesz tera chyba na JHm, czy jak jej tam .,a poza tym zachowujesz sie jak zwykły geeej, ejejjej!!, za czesto przepraszasz..
chłopaki z perełki przepraszam, że przerywam milczenie, ale jakby co Zofia to nie ja tylko niejaki ~dopixdiocha [77.223.216.*] , ja mam inne ip. my mamy umowę, że nie piszę na waszym sekciarskim forum, bo kazaliście mi się wynosić z waszej perły, tak że pokój chłopaki, milczę jak grób, pozdrawiam
Dnia 2012-11-13 o godz. 19:52 ~Zosia napisał(a):
....bo kazaliście mi się
> wynosić z waszej perły, tak że pokój chłopaki, milczę jak
> grób, pozdrawiam
Na pewno, nie ja. ale nie jesteś konsekwentny, bo:
1. Nie dotrzymujesz słowa
2. Jesteś zbyt inteligentny, żeby z tym motłochem dyskutować typu zolo, który pisze, że jemu to obojętne czy +/-20%. bo on i i tak zarobił/zarobi ponad 100%
denerwuje mnie- twój nick - mam córki ;Ala. Asia i mówię do nich .. Alik, Asik.. a Ty to co może, Zosik,.. syna tez mam .. a poza tym to
PRZEPRASZAM
NIE MA NIC GORSZEGO NIŻ AKTYWNA GŁUPOTA /Goethe chyba tak napisał
sorry chłopie, ale dziś cały dzień ostrzegałem przed niejakim 1973, co okazało się stratą czasu, bo 1973 ma wiele ip, jest również zorro, dziękującym sam sobie, a teraz to już nawet wierzę, że 1973 to ty, albo zolo w jednym, swoją drogą zolo pisze by ludzie wynosili się na petrola, a sam tam pisał jako pers, dla mnie za grubo. pozdrowienia dla córek i syna, pozostanę przy inwestowaniu nie ujawniając się na forach bankiera
jesteś jeszcze na fasingu? jak patrzę na dzisiejsze otwarcie, to przypomina mi się mój wpis o zejściu w kanał 26,50-27,00, co oczywiście fanatycy perły obśmiali :D
spytaj kolegów fanatyków perły, oni ci na pewno pomogą, ja ci nie napiszę, czy to dobry moment, ale dam ci radę, jak nie wiesz sam i pytasz innych, by ci podpowiedzieli, to zanim coś kupisz na giełdzie, to lepiej poczytaj o inwestowaniu i się tego naucz, to tak byś sobie nie zrobił krzywdy, ale oczywiście zrobisz ze swoimi pieniędzmi co chcesz
Płynność się poprawi na dużo wyższych poziomach cenowych (40-60 PLN). Zresztą i tak jest nieźle i często obroty na FSG są większe niż na Kopexie i Famurze razem wziętych ....
Pzdr
Kolego po co podajesz link do wyników ergisa, skoro to forum innej spółki. Swoją drogą taki wzrost zysku netto ergis zrobił tylko dzięki działalności finansowej. Marża na sprzedaży spada. Działalność operacyjna kuleje, a cash flow delikatnie mówiąc nie wygląda najlepiej...