• a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~observer [83.24.161.*]
    lub co najmniej na rzecznika prasowego, oj nadawałaby się, nieprawdaż? :) ...pięknie punktuje amatorów z IGR.
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    jestem za,mądry wybór
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~I ja [99.111.5.*]
    Tez za juz 3 glosy sa tylko proponuje Olaf cph o nie komentowac jego darmowych wypiocin
  • NO to jak tak dobrze się znacie kiedy przebijemy te .24-0.26 Autor: ~xpek [77.255.59.*]
    NO to jak tak dobrze się znacie kiedy przebijemy te .24-0.26

i zacznie się porządna wycena bo już mi naprawdę się nudzi ta wycena

dawno tak długo się nie mieliło po tak niskiej cenie tzw przedział -0.21-0.24max 0.26

powie ktoś realnie konkretnie kiedy zaczniemy rosnąć z prędkością światła kiedy bo strach mi patrzeć na konto z wyceną oj strach ...

kiedy zaczniemy jechać w kierunku chociaż 50 gr ?????? no panowie

spunktować mnie czy tam co innego
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~procka [83.4.226.*]
    Trochę mnie zatkało, ale dzięki za uznanie:)

Po namyśle widzę jeden konkretny plus mojego prezesowania - jako Prezes zaraz ogłosiłabym, że posiadam akcje IGR (w tym większośc kupionych na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy), a wiadomo, że jak Prezes kupuje akcje to znaczy, że wierzy w Spółkę oraz wie coś, czego nie wiedzą inni ... no i kurs rośnie :)))

A tak serio to często - zwłaszcza w dniach prawie zerowego handlu - odnosiłam wrażenie, że to forum oprócz mnie odwiedza tylko CPH, Agent i sporadycznie jeszcze parę osób. Zastanawiałam sie po co wdaję się w niepotrzebne dyskusje, bo oprócz IGR to w zasadzie na żadnym forum się nigdy nie udzielałam. Sama jestem sobą zdziwiona, tzn. że tak się wkręciłam w temat. Mam tylko nadzieję, że nie będę tego żałowac (i chyba wkrótce się o tym przekonam).

A co do bycia Prezesem w jakiejkolwiek spółce - raczej kiepsko bym się sprawdziła, bo wolę byc sobie sama sterem, żeglarzem, okrętem, a na stołku trzeba byc w różnych układach, układzikach i znosic różne kombinacje i podchody.
    Jesli już, to raczej spełniłabym się jako jakiś doradca - taka szara eminencja, no i ewentualnie z moja matematyczną duszą mogłabym im pomagac w liczeniu - na początek przy emisji tylu akcji będą potrzebne działania na dużych liczbach, a potem jak już IGR stanie się potegą - mogłabym im liczyc kasę :)))

Pozdr.
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~oko [89.191.147.*]
    Kocham Prockę
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    "A tak serio to często - zwłaszcza w dniach prawie zerowego handlu - odnosiłam wrażenie, że to forum oprócz mnie odwiedza tylko CPH, Agent i sporadycznie jeszcze parę osób"
    do końca to nie jest tak ,ja osobiście zaglądam na forum tylko nie czytam duńczyka (jeden wielki bełkot)
    agent ( to cienki leszcz, od strat to mu w głowie się pomieszało ,niestety tak bywa,pisze jaki z niego biznesmen ,a swego czasu pisał do duńczyka że ma dość polandii i najchętniej by wyjechał)
    kilku sprzedało papier i teraz nagania na spadki i takie to mamy forum.
    Całe szczęście że mamy Cię procka ,pozdrawiam serdecznie.
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~zajaczek [46.112.223.*]
    no Procka. Na twoim miejscu to zgłosilbym sie do igr teraz i zaproponowal zalozenie nowego stanowiska specjalnie dla Ciebie. Mianowicie chodzi mi o stanowisko pasterza:) jestes osoba z ambicja, co juz nieraz pisalem, do zdobywania zetelnej wiedzy. ludzie ci zaufali i terazlatwo mozesz nimi sterowac:) bo mozesz napisac cokolwiek a wszyscy Ci uwierza. Ale ciesze sie ze tak nie robisz. Pozdrawiam. Walczmy dalej:)
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: leo7 [213.128.122.*]
    No Procka.

Jak się w IGR o tobie dowiedzą , to zaś Walne przesuną o 3-4 tygodnie, bo wszystko od nowa będą musieli poukładać.

Pozdrawiam,
    Mam nadzieję, że jak najdłużej bedziesz na tym forum.
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~procka [83.7.120.*]
    Dobijam się do Relacji Inwestorskich od mniej więcej 1,5 roku - więc chyba już im zalazłam za skórę, a już na pewno mnie chociaż trochę kojarzą;)

Co do wypowiedzi Zajączka - nigdy nie miałam i nie będę miała intencji, żeby manipulowac ludźmi i wpływac na ich decyzje. Dlatego najgorsze by było, gdyby ktoś potem - w razie wpadki - miał do mnie pretensje. Ja sama ryzykuję - owszem - próbuję w ramach swoich możliwości obwarowac się jakimiś tam informacjami źródłowymi - ale nadal pozostaje to ryzykiem. To przeciez jest Giełda i nic nigdy nie jest pewne.

Jeżeli chodzi o konkrety, to zachęcam do skorzystania z opcji mailowego wniosku o udostępnienie listy akcjonariuszy na środowe NWZ - wystarczy pismo z jednym zdaniem, że się o to prosi i podaniem swojego adresu mailowego, wszystkich danych, kopia dowodu i wyciąg z rachunku maklerskiego potwierdzający, że się posiada akcje IGR.
    No i najważniejsze - adres podawany w ogłoszeniu nie działa, więc trzeba pisac na adres RI.
    Każdy to musi zrobic we własnym zakresie, bo Spółka udostępniając taką listę zaopatrza ja klauzulą, że zastrzega sobie poufnośc danych.

Zawsze mozna poczekac do środy, bo przeciez wtedy listę podadzą, ale jak kogoś zżera ciekawośc, to po co czekac do środy:) ?

Pozdrawiam wszystkich :)
  • Re: a ja proponuję Prockę na prezesa IGR :) Autor: ~zajaczek [46.112.223.*]
    szacun procka
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.