ja się ustawiłem na 0,08 i niżej.
dzis jeszcze nie będzie wybicia, pewnie jeszcze troche potrwa zbieranie, ale jeśli dziś zatrzyma sie na ,08 to uważam że trzeba uciekać
syfik idż się leczyć albo zamilknij bo już działasz mi na nerwy po co ty sie wogóle interesujesz tym badziewiem i tracisz czas na pisaniu o . spadkach każdy widzi jak jest a niedobrze jest ale ryzykować każdy może
W DUPĘ DOSTANIECIE I PAMIĄTKĘ NA CAŁE ŻYCIE JAK FIRMA OGŁOSI UPADŁOŚĆ I ZLECI NA 1 GROSZ GDZIE JEJ MIEJSCE A RYSIU NIECH SPRZEDAJE CO MA I DOBIERA :))))))))))))))))
Panowie, tu wszyscy wiedzą o ryzyku, rozumiecie to?
Tylko to co dzieje się na spółce interpretujemy bardziej jako albo walkę o władzę nad spółkę albo jako uwalanie by odebrać jak najwięcej papiera.
Poza tym, firma jest zbyt łakomym kąskiem by upaść, tu od razu ktoś ją przejmie.
Tak naprawdę to wasza gadki są coraz bardziej podejrzane. Czy wy w ogóle gracie na czymś na giełdzie? bo tyle czasu tu spędzacie..;)
Dnia 2012-11-09 o godz. 12:48 ~rrr napisał(a):
> teraz trzeba wchodzic w c2a chłopie zerknij na partera
> północ identyczna syt. kupowałem po 0.10 i sporo zarobiloem
Nie oszukuj siebie i innych....Zobacz jakim bledem bylo oszukiwanie soebie i kupno od 10 gr w gore...Baaa..tu jest masa takich co pisali to co ty przy 27 groszach.....