• dzis zmiana Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    cos czuje ze pobija trochce w dol a potem rozbiora te 10gr.....ale zobaczymy na koniec......po prostu takie przeczucie.
  • Re: dzis zmiana Autor: ~janek55 [62.233.251.*]
    ja się ustawiłem na 0,08 i niżej.
    dzis jeszcze nie będzie wybicia, pewnie jeszcze troche potrwa zbieranie, ale jeśli dziś zatrzyma sie na ,08 to uważam że trzeba uciekać
  • Re: dzis zmiana Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    zamkna raczej na 9....no chyba ze zaciagna papier z 10gr.....i odwroca trendzik
  • Re: dzis zmiana Autor: ~rob [109.243.244.*]
    Co nato ryszard.?????:):):)
  • Re: dzis zmiana Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Dlatego jestes siwy..Nadal tylko siwy....Ale za kilka dni bedziesz juz...lysy....-;))))
  • Re: dzis zmiana Autor: ~Nowy [94.254.137.*]
    Zatrzyma sie dopiero na 2gr....
    No siwy...Chyba po malu lysiejesz....-;)))

A gdzie jest oscylator ryszard ? Czyzby sprzedal juz dwie nerki aby kupic okazyjnie c2a i lezy na intensywnej terapii ?
  • Re: dzis zmiana Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    U mnie wszystko dobrze i czekam na wzrosty /
    Dnia 2012-11-08 o godz. 17:56 ~ryszard napisał(a):
    > U mnie wszystko dobrze i czekam na wzrosty /

30% wtopa to w sumie pikus... No i czekaj.... Patrz na oscylatory.... Ty sie znasz.... :-)
  • Re: dzis zmiana Autor: ~an [46.186.10.*]
    syfik idż się leczyć albo zamilknij bo już działasz mi na nerwy po co ty sie wogóle interesujesz tym badziewiem i tracisz czas na pisaniu o . spadkach każdy widzi jak jest a niedobrze jest ale ryzykować każdy może
  • Re: dzis zmiana Autor: ~MISIO [89.151.38.*]
    W DUPĘ DOSTANIECIE I PAMIĄTKĘ NA CAŁE ŻYCIE JAK FIRMA OGŁOSI UPADŁOŚĆ I ZLECI NA 1 GROSZ GDZIE JEJ MIEJSCE A RYSIU NIECH SPRZEDAJE CO MA I DOBIERA :))))))))))))))))
  • Re: dzis zmiana Autor: ~fisher [78.9.155.*]
    Panowie, tu wszyscy wiedzą o ryzyku, rozumiecie to?
    Tylko to co dzieje się na spółce interpretujemy bardziej jako albo walkę o władzę nad spółkę albo jako uwalanie by odebrać jak najwięcej papiera.
    Poza tym, firma jest zbyt łakomym kąskiem by upaść, tu od razu ktoś ją przejmie.

Tak naprawdę to wasza gadki są coraz bardziej podejrzane. Czy wy w ogóle gracie na czymś na giełdzie? bo tyle czasu tu spędzacie..;)
  • Re: dzis zmiana Autor: ~AN [91.94.120.*]
    NA ZASADZIE SPADAJĄCEJ KROWY ODBIJE SPADAJĄC Z10 PIETRA ODBIJE SIE NA 2-DRUGIE PIETRO
  • Re: dzis zmiana Autor: ~ANT [91.94.120.*]
    SPÓŁDIELNIA NIE SPAC TYLKO SPYCHAĆ MOŻE SYFIK W KONCU KUPI A MOŻE JUŻ KUPIL
    Dnia 2012-11-09 o godz. 10:43 ~ANT napisał(a):
    > SPÓŁDIELNIA NIE SPAC TYLKO SPYCHAĆ MOŻE SYFIK W KONCU KUPI
    > A MOŻE JUŻ KUPIL

Nie mial, nie kupil i nie kupi...Nie inwestuje swoich pieniedzy w spolki N.C. bo 90% to sa wydmuszki wysysajace kase od frajerow....

Od dwoch tygodni mam racje...Od dwoch tygodni jak ostrzegam przed tym gniotem akcje spadly o 70%....!!!
  • Re: dzis zmiana Autor: ~rafi [46.182.98.*]
    syfik niestety masz racje wierzylem we wzrosty a dzisiaj oddalem po 10gr i w plecy 20%
  • Re: dzis zmiana Autor: ~RAFI [46.182.98.*]
    na inventi sobie odrobie zycze wzrostow
  • do rafi Autor: ~rrr [194.28.104.*]
    teraz trzeba wchodzic w c2a chłopie zerknij na partera północ identyczna syt. kupowałem po 0.10 i sporo zarobiloem
  • Re: do rafi Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Dnia 2012-11-09 o godz. 12:48 ~rrr napisał(a):
    > teraz trzeba wchodzic w c2a chłopie zerknij na partera
    > północ identyczna syt. kupowałem po 0.10 i sporo zarobiloem

Nie oszukuj siebie i innych....Zobacz jakim bledem bylo oszukiwanie soebie i kupno od 10 gr w gore...Baaa..tu jest masa takich co pisali to co ty przy 27 groszach.....

[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.