• fasing Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    dzis przebijamy 30 zeta
  • Re: fasing Autor: ~icm [83.29.155.*]
    30 zł , ja wolę 30 USD
  • Re: fasing Autor: ~Zolo co go nogi bolo [84.10.141.*]
    Oj zolo zolo moze tu byc 30 a moze tez byc 3 złote
  • Re: fasing Autor: ~leszcz [37.209.128.*]
    poważnie 3 zł kiedy??
  • Re: fasing Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    bezmozg i typowy leszcz 3razy 30 o tak tak
  • Re: fasing Autor: ~Nowy [193.19.125.*]
    Swoich faworytów na najbliższe tygodnie ma Erste Securities. Biuro stawia na dwa blue chipy oraz kilka mniejszych spółek. Kluczem przy doborze były różne powody.
    - Z dużych spółek preferujemy PZU i Bogdankę. Pierwsza powinna zachowywać się lepiej niż rynek w związku ze spodziewanymi bardzo dobrymi wynikami za III i IV kwartał. Bogdanka jest po przecenie w związku z zamieszaniem wokół zwolnienia prezesa i w naszej ocenie jest fundamentalnie tania. Natomiast z mniejszych spółek podoba się nam ACE, Action, Fasing, Berling, Stąporków oraz Wielton. Ostatnia z wymienionych spółek osiąga dobre wyniki i powinna dalej rozwijać się na bazie rosnącego rynku w Rosji. Stąporków dzięki nowej linii biznesowej – urządzenia produkujące paliwo z biomasy – ma szansę na mocny wzrost zysków w 2013 roku. Natomiast ACE jest tania ze względu na słabe wyniki, ale w kolejnych latach powinny się one poprawiać. W stosunku do Action rynek oczekuje, że 2013 roku jej wyniki pogorszą się, a my obstawiamy, iż będą płaskie. Berlinger płaci solidną dywidendę, a Fasing jest tani fundamentalnie. – przyznaje Marek Czachor, analityk Erste Securities.
    >> Dla poszukiwaczy spółek o solidnych fundamentach mamy coś specjalnego. >> W serwisie jest dostępny skaner fundamentalny, który ułatwi poszukiwania najdorodniejszych spółek.
    NA PODOBNY TEMAT (o ACE, action, amica, berling, bogdanka, energoins, FASING, graal, PZU, staporkow, wielton)
  • Re: fasing Autor: ~nowy [193.19.125.*]
    Inwestorzy mają trudny orzech do zgryzienia - jedni analitycy zalecają kupowanie akcji czołowych producentów maszyn górniczych, a inni ich redukowanie. W najnowszym raporcie DI BRE Bank ostrzega, że już w 2013 r. zyski Famuru i Kopeksu będą znacznie mniejsze, a alternatywą w sektorze są małe spółki
    Obecnie różnica zobowiązań i należności kopalni zlokalizowanych na Górnym Śląsku jest w I półroczu 2012 r. o 18 proc. wyższa niż średnia z ostatnich czterech lat. To wszystko naszym zdaniem prowadzić będzie do rewizji planów inwestycyjnych i negatywnie przełoży się na obroty i wyniki operacyjne spółek z górniczego zaplecza. Dostrzegamy duże ryzyko pogorszenia rezultatów Famuru i Kopeksu w 2013 roku, dlatego obecne bardzo dobre wyniki należałoby wykorzystać do zmniejszenia zaangażowania w ich akcje. W ramach sektora atrakcyjne pozostają tylko małe spółki jak Fasing (4,4 P/E ’12; 3,3 EV/EBITDA ’12; dług netto/EBITDA ’12 1,0x). – czytamy w

http://wiadomosci.stockwatch.pl/nowe-pesymistyczne-prognozy-wynikow-famuru-i-kopeksu
  • Re: fasing Autor: ~re [84.10.141.*]
    Zolo wlasnie takie niczym dobre spółki bankrutuja.Wciagaja leszcza od 14 zeta.Czasami jednym zleceniem moze isc na dlo a wystraszeni sie dolaczaja.Omija nawet stop lossy
    to jest wlasnie kapitalizm ale tu jest bardzo optymistyczniepodobnie jak na amice gdy kosztowala 4 zeta jest temat dla byka
  • Re: fasing Autor: ~Kasiarz [81.210.100.*]
    branża okołogórnicza notuje spadek zamówień a Fasing wprost przeciwnie coraz większy portfel do tego jak doczekamy się w przyszłym roku wprowadzenia na chińską giełdę to może być druga amica
    bardzo mnie to cieszy ze tak pomalu rosnie perla o tak tak
    Tylko ze ty 30 nieda sie przejsc tak jak kiedys spadl z 32.Co do amici to byla nawet po 3.2 tylko zobacz na zlecenia ile sztuk.Fasing to nie amica.Ale byc moze perle trzeba sprzedac juz.Wole pakowac sie w Polaqe i efekt wasko
  • Re: fasing Autor: ~re re [81.210.100.*]
    do widzenia, życzę duzo szczęścia na efekcie bo będzie potrzebne

otoczka wokół fasingu się zmienia i jeżeli tego nie zauważyłeś dlatego wysiadłeś
    tylko nieliczni zarobili na amice kilkaset procent tutaj też tak będzie
    do re bardzo dobre spolki tam tez jestem apropo fasinga dzis przebijemy o tak tak
    zobaczymy
    chyga sam dobiore jeszcz ladnie to wyglada tak tak
  • Re: fasing Autor: ~Zosia [37.130.46.*]
    kiedy zaczniesz to dobieranie?
    Dnia 2012-11-06 o godz. 11:52 ~Zosia napisał(a):
    > kiedy zaczniesz to dobieranie?

Dobieranie? Dzisiaj szczytowac nie bedziemy..
    ja to wiem, ale zolo tak chętnie chce dobierać, bardzo by mnie to ucieszyło :)
    Oj Zosia, Zosia, a to wiesz?..."Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny'
    Pozdr.
    o kurcze, tego nie znałem. a tak serio trochę wyskoczyliśmy z kursu, więc jak zolo nie dobierze, to 30 nie będzie
    Opory i wsparcia wg chłopców z bosia;

Opór: 29,20; 29,67; 30,00; 31,20

Wsparcie: 27,50; 27,00; 26,00; 26,50

Prognoza ruchu krótkoterminowa: Trend wzrostowy,

Prognoza ruchu średnioterminowa: Trend wzrostowy,

Prognoza ruchu długoterminowa: Trend wzrostowy
    ło matko, posiłkujesz się analizą anali? zgodzę się, że fasing jest w trendzie wzrostowym. ale jak nie wejdziemy w okolice 2,70, to w krótkim terminie będzie mała korekta
  • Re: fasing Autor: ~cloud [77.223.216.*]
    Zasłona ciemnej chmury sie zbliża i bedzie deszcz
    jakiś skąpy sternik, to może i tu jest..ale z takimi obrotami, ff, spread..daleko nie zajedziecie, raczej nie..
    Za dużo jest zapakowanych, na dużo niższych poziomach cenowych.Niestety fundamenty nie wystarczą, wstrząsnąćją jest b. łatwo - ryzykowna spółka, oczywiście polecana przez anali.
    jest jeszcze trochę miejsca, a technicznie mocno przewidywalna spółka
    Dnia 2012-11-06 o godz. 18:38 ~Zosia napisał(a):
    > jest jeszcze trochę miejsca, a technicznie mocno
    > przewidywalna spółka

Ile jest Zosiu, tego miejsca? /nie mam miejscówki../
    cóż, nie wiem, co cię interesuje, tu sami długoterminowcy i w sumie im się nie dziwię, bo rozumiem ich motywy, ja wszedłem jak był silny spadek poniżej 23 ostatnio wszystko sprzedałem, w piątek kupiłem po 28 i dziś napełniłem ludziom koszyczki po 29,60, została mi resztka, generalnie jest silne parcie na tą spółkę, więc jeszcze urośnie, choć teraz będzie korekta
    no,no,a ja myślałem, ze ty skromna panienka, a ty reeeekin giełdowy na rynku Fasingu!!
    o kurcze...dzięki
    Dnia 2012-11-06 o godz. 22:31 ~Zosia napisał(a):
    > o kurcze...dzięki
    Nie dziękuj, wygeneruj większe3-4razy, wzrostowe obroty /młynek znasz/ i będzie super
    przy tej cenie, to liczę na gwiazdę wieczorną doji i sprzedaję resztkę tego co mam.
    Sprzedasz i zatęsknisz,.. no nic to, lecę,..bo czas wampirów się zbliża..jutro po południu..
    nara.
    ale może wrócę ;) toż to perła nad perłami ;D
  • Re: fasing Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    Dnia 2012-11-06 o godz. 18:04 ~cloud napisał(a):
    > Za dużo jest zapakowanych, na dużo niższych poziomach
    > cenowych.Niestety fundamenty nie wystarczą, wstrząsnąćją
    > jest b. łatwo - ryzykowna spółka, oczywiście polecana przez
    > anali.

Mam tego pecha ze naleze do tej grupy ,jak myslisz uda sie jeszcze sprzedac w tym tygodniu?Jak juz sprzedam,. moze bedziesz taki mily i podasz jakies typy spolek bez ryzyka inwestycyjnego ,bo inwestujac juz kilka lat w akcje tej spolki jestem klebkiem nerwow a do tego sie dowiaduje ze jeszcze moge zostac finansowym bankrutem. Pzdr.

• Re: fasing Autor: ~200.000 [77.223.216.*]
    Sypnij, tak z rękawa 1000 szt., ciekawe jaki będzie kurs..
  • Re: fasing Autor: ~200.000 [77.223.216.*]
    Dnia 2012-11-06 o godz. 18:51 ~NEMO napisał(a):

Mam tego pecha
    > ze naleze do tej grupy ,jak myslisz uda sie jeszcze
    > sprzedac w tym tygodniu?Jak juz sprzedam,. moze bedziesz
    > taki mily i podasz jakies typy spolek bez ryzyka
    > inwestycyjnego ,bo inwestujac juz kilka lat w akcje tej
    > spolki jestem klebkiem nerwow a do tego sie dowiaduje ze
    > jeszcze moge zostac finansowym bankrutem. Pzdr.

Nie pytaj mnie o swoje samopoczucie..

jakoś te opory chłopców z bosia słabe, 29:67 zostało przebite 10 akcjami
[x]
FASING 0,79% 12,80 2025-09-26 16:09:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.