1,86 na koniec mnie nie dziwi bo to setna grosza to co upchalem powiem tak , bedzie widziec akcje w nastepnym tygodniu. Jasne mam akcje ja wiem 89% mi zostalo?. Co do tego nie jestem sam kochani zeby upchac reszte wbrynek, takze prosze sie niewymadrzac mi tutaj bo z tego co widze akcjonarjusze kochani macie maksymalnie 15-20k akcji zakiszone nic wam po tym. Pozdrawiam i do nastepnego tygodnia. p.s jestem z tych co chca dobrze robic dla rynku. Myslcie jak chcecie.
Nie dane nam jest mowic ile mamy wazne ze starczy zeby kurs zbijac lub odwrotnie. Pamietaj ulica swoja droga, kupuje w ciemno nie wiedzac co bedzie jutro. My akurat wiemy co bedzie za pare dni. A wolumeny nie maja nic do rzeczy wystarczy ze z drugim sie dogadam za ile co i jak. Wystarczajaco widze juz napisalem. Pamietaj My zawsze jestesmy krok przed wami czyli jak na to mowicie leszcze czy ulica slang dobry. Pozdrawiam i milego handlu na nastepny tydzien.
Może tych leszczy czy ulica jak kto woli, swoją gadka przekonasz do tego ze stwarzajac dobry PR na forum jednak masz cos do "gadania" jeśli chodzi o cenę papieru. Ale chłopaku powiem powiem tak : kończ waść wstydu oszczędź.
Ale mimo wszystko Cie pozdrawiam. Lubie jak można z kimś popisać a nie czytać durne posty na poziomie przedszkolaka.
a ile Ty masz ? :) Jeśli będą spadki to powtarzam dokupię, bo i tak jeszcze będzie tutaj wystarał w gorę a czy w przyszłym tygodniu ? tego nie wiem. aaa i wierz mi mam wielokrotność tego co napisałeś jeśli chodzi o akcje :)
Naturalne jest ze papier który tydzień temu był w okolicach 60-80 gr w końcu zacznie spadać, bo po pierwsze wyprzedają zarobieni a Ci którzy mieli trzymać w koncu puszczają kupę i sprzedają widząc czerwień a tzw "leszczy" ale wole określenie "ulica" na tym papierze jest dużo.
Dużym plusem jest bardzo duży wolumen które utrzymuje się przez 6-7 dni a juz nie mamy poziomu 60 gr a 2 zł wiec któs to kupuje.
Najbardziej na tej spółce a raczej na forum denerwują mnie mondralinscy za pięć dwunasta, znawcy AT na NC itd , juz nie mowiac o tych co sprzedali papier i pisza " Uciekac bedzie zjazd" a tych co kupili i pisza " bedzie jazda w góre "
Do rzeczy : Moze i będzie zjazd w przyszłym tyg , kaszpirowskim nie jestem ale w dłuższej perspektywie ( max 2 tyg ) kurs będzie chodził duzo, duzo wyzej nic obecny.