• Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [5.60.139.*]
    W rynek to sie posracie patrzcie jak sie kurs zwala. Nie dziekowac
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [31.1.137.*]
    -7% jedziem dalej
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~adek [79.139.109.*]
    dawaj cielaku dawaj ...myśle ,że nie zjedziesz dziś poniżej 1.80 i myślę że to nasza wygrana a Ty Ćwieku przegrywasz hahahah
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [31.1.137.*]
    zebys sie nie zdziwil na zakmnieciu narazie wzrostow tu nie bedzie tylko same spadki troche pokory gamonie
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [31.2.56.*]
    Uwaga sypie. Czas zacząć imprezke. Pozdrawiam
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~jaaacek [83.6.214.*]
    Gdzie te sypanie ? :)

• Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [31.2.46.*]
    to nie moje 10k ja z ukrytego sypie ale jak widac ktos tez chcial sie pozbyc. W poniedzialek ciag dalszy. Pozdrawiam
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Majster [89.73.120.*]
    czarno widzę tą spółke w następnym tygodniu
    Na razie sam piszesz gamoniu!!! ale wkrótce akcji Ci zabraknie i beda wzrosty!!! hahhah
    Na razie sam piszesz gamoniu!!! ale wkrótce akcji Ci zabraknie i beda wzrosty!!! hahhah

dałes gamonu 10 k i zabrałes hahahahh cieniutki jestes
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~spadek [81.190.42.*]
    widzę,że na tym papierze leszcze są już nakarmione.
    Dnia 2012-11-02 o godz. 17:33 ~spadek napisał(a):
    > widzę,że na tym papierze leszcze są już nakarmione.

do 65 gr za jakie kupiłem di chłopcze!hahha
    jetses zdziwiony ,że jest aż 1.86 bo myślałem że dasz te swoje marne 10 k na 1.70!!!!

TY już sypacz wypadłes z gry ...bo nie masz juz nic akcji!!!!
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [31.1.136.*]
    1,86 na koniec mnie nie dziwi bo to setna grosza to co upchalem powiem tak , bedzie widziec akcje w nastepnym tygodniu. Jasne mam akcje ja wiem 89% mi zostalo?. Co do tego nie jestem sam kochani zeby upchac reszte wbrynek, takze prosze sie niewymadrzac mi tutaj bo z tego co widze akcjonarjusze kochani macie maksymalnie 15-20k akcji zakiszone nic wam po tym. Pozdrawiam i do nastepnego tygodnia. p.s jestem z tych co chca dobrze robic dla rynku. Myslcie jak chcecie.
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~Sypacz [37.7.104.*]
    Nie dane nam jest mowic ile mamy wazne ze starczy zeby kurs zbijac lub odwrotnie. Pamietaj ulica swoja droga, kupuje w ciemno nie wiedzac co bedzie jutro. My akurat wiemy co bedzie za pare dni. A wolumeny nie maja nic do rzeczy wystarczy ze z drugim sie dogadam za ile co i jak. Wystarczajaco widze juz napisalem. Pamietaj My zawsze jestesmy krok przed wami czyli jak na to mowicie leszcze czy ulica slang dobry. Pozdrawiam i milego handlu na nastepny tydzien.
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~jaaacek [83.28.188.*]
    Może tych leszczy czy ulica jak kto woli, swoją gadka przekonasz do tego ze stwarzajac dobry PR na forum jednak masz cos do "gadania" jeśli chodzi o cenę papieru. Ale chłopaku powiem powiem tak : kończ waść wstydu oszczędź.
    Ale mimo wszystko Cie pozdrawiam. Lubie jak można z kimś popisać a nie czytać durne posty na poziomie przedszkolaka.
  • Re: Zaraz sypne Autor: ~jaaacek [83.28.188.*]
    a ile Ty masz ? :) Jeśli będą spadki to powtarzam dokupię, bo i tak jeszcze będzie tutaj wystarał w gorę a czy w przyszłym tygodniu ? tego nie wiem. aaa i wierz mi mam wielokrotność tego co napisałeś jeśli chodzi o akcje :)
    Naturalne jest ze papier który tydzień temu był w okolicach 60-80 gr w końcu zacznie spadać, bo po pierwsze wyprzedają zarobieni a Ci którzy mieli trzymać w koncu puszczają kupę i sprzedają widząc czerwień a tzw "leszczy" ale wole określenie "ulica" na tym papierze jest dużo.
    Dużym plusem jest bardzo duży wolumen które utrzymuje się przez 6-7 dni a juz nie mamy poziomu 60 gr a 2 zł wiec któs to kupuje.
    Najbardziej na tej spółce a raczej na forum denerwują mnie mondralinscy za pięć dwunasta, znawcy AT na NC itd , juz nie mowiac o tych co sprzedali papier i pisza " Uciekac bedzie zjazd" a tych co kupili i pisza " bedzie jazda w góre "
    Do rzeczy : Moze i będzie zjazd w przyszłym tyg , kaszpirowskim nie jestem ale w dłuższej perspektywie ( max 2 tyg ) kurs będzie chodził duzo, duzo wyzej nic obecny.
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.