a ile Ty masz ? :) Jeśli będą spadki to powtarzam dokupię, bo i tak jeszcze będzie tutaj wystarał w gorę a czy w przyszłym tygodniu ? tego nie wiem. aaa i wierz mi mam wielokrotność tego co napisałeś jeśli chodzi o akcje :)
Naturalne jest ze papier który tydzień temu był w okolicach 60-80 gr w końcu zacznie spadać, bo po pierwsze wyprzedają zarobieni a Ci którzy mieli trzymać w koncu puszczają kupę i sprzedają widząc czerwień a tzw "leszczy" ale wole określenie "ulica" na tym papierze jest dużo.
Dużym plusem jest bardzo duży wolumen które utrzymuje się przez 6-7 dni a juz nie mamy poziomu 60 gr a 2 zł wiec któs to kupuje.
Najbardziej na tej spółce a raczej na forum denerwują mnie mondralinscy za pięć dwunasta, znawcy AT na NC itd , juz nie mowiac o tych co sprzedali papier i pisza " Uciekac bedzie zjazd" a tych co kupili i pisza " bedzie jazda w góre "
Do rzeczy : Moze i będzie zjazd w przyszłym tyg , kaszpirowskim nie jestem ale w dłuższej perspektywie ( max 2 tyg ) kurs będzie chodził duzo, duzo wyzej nic obecny.