Naważniejsza jest produkcja,a szopy na przechowanie stawia się w 3 miesiące pod warunkiem że kasa jest. Z ubezpieczenia zostanie wiecej niż zabezpieczenie dla banków.
kurs jest zbijany ! po to aby jeszcze odebrać po niższej cenie - ile tylko sie da.Ale w każdej chwili może nastapić odwrót !!! poczekajmy na komunikat z wypłatą odszkodowania,Kto mądry to nie sprzedaje tylko jak ma kase to podstawia kapelusz???
Odszkodowanie może i będzie - tylko kiedy ?
A i tak przejmą je banki.
I udzielą nowych kredytów lub nie.
Poza tym - nie sądzę, by ubezpieczenie dotyczyło całej kwoty.
To co się spaliło, przekracza WK firmy.
Tam było wszystko, zapasy, półprodukty, infrastruktura magazynowa, wreszcie sam, nowo postawiony budynek.
Nie rozumiem, jak można było do tego dopuścić !?
witam.po raz pierwszy.no -20% dziś zwróciło moją uwagę. ubezpieczenie od ognia ma odtworzyć budynek tak mówi każdy OWU.PZU może robić tylko trudności z forsą za pracę wykończeniowe.Kwestia też jaki procent majątku było nieubezpieczone.Przeglądałem projekty na walne 11 grudnia i będzie emisja bez prawa poboru ,ale wcześniej zakładali takie własnie emisje w sumie do 3 mln.(domniemana przyczyna zjazdu)
Na pocieszenie dla was- kilka dni solidnych wzrostów będzie po wypłacie odszkodowania
tylko z jakiego poziomu he tego nie wiem?
Nie panikuj /naganiaj na spadki/. Produkcja trwa nadal. Spłoneła tylko wiata magazynowa i część biurowca. Zobacz zlecenia na S ile stoi do 0,30. Po otrzymaniu odszkodowania kurs powędruje na należne mu 2zł.