...a tępa prawda jest taka że ktoś to od jakiegoś czasu systematycznie odbiera na jako takich obrotach.Po walnym piszczenie i rozkminianie"po co ja to sprzedałem???!!!"cześć.bez odbioru.
ostry zawodnik, ale przypuszczam ze juz za chwile bedzie skupowal ostatnie schodzace po 8gr akcje. na wyzszych poziomach poustawiane sa straszaki wiec nie mam watpliwosci ze inwestor juz jest, trwa teraz walka zeby wydusic od drobnych ostatnie akcje przed odjazdem.
Drodzy koledzy, nie wiem od kiedy inwestujecie w Hotbloka, ale jezeli przeczytaliscie kilka ostatnich raportow finansowych, to z nich jasno wynika, ze spolka jest kandydatem na bankruta, wiec "ms" w tym wzgledzie ma racje:)
Caly czas musza kombinowac, zeby pokrywac straty, np. poprzez obnizanie ceny nominalnej akcji:)
Jakby mieli pomysl, jak wyjsc z obecnej sytuacji, to by nie szukali Inwestora Strategicznego, ktory jest jedym ratunkiem dla firmy, bo w przeciwnym razie klapa:)
Nie powiem chyba nic nowego, jeśli przypomnę, że na przysłowiowych bankrutach można zarobić krocie, albo... sami sobie dopowiedzcie.
Dla mnie w tym wypadku szansa na "albo" jest bardzo mała. Pewniakiem jest wejście inwestora i dopłaty, które ruszają w przyszłym roku. Będą dopłaty, będą zamówienia - i to przełoży się w końcu na lepsze raporty.
Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej (NFOŚiGW) opracował projekt pierwszego, realizowanego ze środków publicznych, ogólnopolskiego programu dopłat do budowy domów energooszczędnych. Program: „Dopłaty do kredytów na budowę domów energooszczędnych” ogłoszono 18 maja 2012 r. Obecnie poddano go szerokim konsultacjom w ramach Forum „Energia – Efekt – Środowisko”.
Cele programu to wsparcie budownictwa energooszczędnego, zarówno jednorodzinnego, jak i wielorodzinnego oraz przeciwdziałanie emisji dwutlenku węgla (przewiduje się, że w wyniku programu zapobiegnie się emisji ok. 50 000 ton CO2 rocznie).