• czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~zi zi [80.239.242.*]
    po takiej konsolidacji jak myslicie na ilu stanie?

kto sie podzielu zdroworozsadkowymi spostrzezeniami, jak widzicie przyszlosc spolki??
    wedlug mnie zle to nie wyglada, co myslicie?
  • Re: czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~Ekonom [89.161.21.*]
    Niby nic się nie dzieje, ale wystarczy jak jakiś zniecierpliwiony czekaniem wystawi zlecenie sprzedaży, to bardzo szybko znajduje się kupiec.
    Wczoraj ktoś zniecierpliwiony wystawił 3 tys. na sprzedaż, już sądziłem, że zdołuje kurs, a tu ktoś kupił po 3,55.
    Dzisiaj to samo - zniecierpliwiony wystawił 1600 akcji na sprzedaż i zaraz zjawił się kupujący po 3,46.
    Czyżby to była akumulacja ?
  • Re: czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~Szejker [46.204.74.*]
    Wow, ktoś kupił akcje za 5 tys zł , jak tak dalej pójdzie to przejmie spółkę już za 23 lata
  • Re: czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~arm [213.25.24.*]
    dawno nie było tak wysokiego wolumenu - 253 k
    wygląda na to że ktoś z znaczących akcjonariuszy wychodzi z akcji lub bank położył łapę na akcjach
    czarno to widzę
  • Re: czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~Gg [81.219.162.*]
    Bez ładu i składu. Wzrost na dużym wolumenie, zazwyczaj dobrze wróży. Bank położył łapę na akcjach? Ty wiesz w ogóle na czym polega giełda? Czy postanowiłeś dzisiaj zozstać giełdowym znawcą.
  • Re: czujecie to co ja, konsolidacja Autor: ~Ekonom [89.161.21.*]
    Doczekałem się. Cierpliwie akumulowałem i nareszcie.

Wybicie z konsolidacji i to na dużych obrotach.

Ktoś gruby zainteresował się dobrym fundamentalnie, ale zdołowanym papierem.

Teraz spokojnie czekać na 6 zł, a jak bedzie mocna hossa, to i 9 zł zobaczymy.
    Pozdrawiam
[x]
ATREM 4,17% 50,00 2025-10-02 17:00:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.