• RN a zaproszenie Gerga Autor: ~Gerg [46.134.114.*]
    Moi drodzy, wprowadzają Was w błąd, i robią to osoby, kóre udają reformatorów.
    Trzymającej16piw i misiowi12 sugeruję więcej rozsądku, bo coś tam wiecie, ale tylko to, co ktoś Wam podrzuca. Szkoda Waszego czasu i emocji.
    Fakty sa zupełnie inne, ale nie dam się sprowokować, bo zamknęłoby to możliwości prawne.
    Napisze tylko kilka słów, aby przeciąć spekulacje i utrudnić niektóruym osobom manipulowanie kursem.
    - Firma nie zaprosiła mnie mna posiedzenie RN, bo nie musiała, nie wiem skąd te bzdury. Zastanawiające jest to, że komuś zalezy na pisaniu bzdur, zamiast zrobic to, co zrobić należy. A mintaj super to skomentował.
    Fakty są inne.
    - W zamian firma otrzymała ode mnie na piśmie kilka ofert w tym podpisane przez potencjalnych klientów i na żadną nie odpowiedziała!!!!!!!! Nie ma podstaw do doławania kursu jak klienci są w zasięgu ręki.
    - Członek RN też otrzymał te informacje, kóre jak rozumiem były na posiedzeniu przydatne. Jak widać nie musiałem tam być, aby zostały wykorzystane.
    - Mnie interesuje to, co z tego wynika dla mnie, i jak RN zamierza wyegzekwować to, by firma wreszcie zaczęła działać i dać w ten sposób zyski akcjonariuszom. Postawą psa ogrodnika i kłótniami wewnętrznymi nic firma nie osiągnie.

Ja robie swoje, i wybaczcie, żal mi czasu na pyskówki na bankierze.
    Jak coś Was boli, wynajmijcie sobie prawnika, i idźcie do firmy zamias leczyć frustracje na bankierze....
    Pozdrawiam starą wiarę i się wyłaczam.
    PS akcje mam bez zmian.
    Gerg
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~złota rączka [142.4.0.*]
    Za to co robisz Wielkie Dzięki Gerg.
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~Anonymous [91.197.129.*]
    Warto przeczytać: http://www.wklejto.pl/136755
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~max [31.175.123.*]
    Gerg wyglada to na wiosłowanie powietrza z prędkoscia kolibra w korycie pustej rzeki,
    ale nie przejmuj się........

fan EKOEX niejaki Sławek uparcie zmierza twoimi sladami, zdażył powycinać swoje stopki z zyskami
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~mis 12 [37.225.233.*]
    wiem ze nie jest lekko przyznac pewne sprawy ale skoro zaczalem te dyskusje to odpowiem,
    widzialem zaproszenie dla Pana i widzialem punkt w obradach RN przewidujacy spotkanie z Panem,
    dla mnie ten temat jest zakonczony
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    Czyli słowo przeciwko słowu. Przykro mi misiu, ale Gerg jest dla mnie bardziej wiarygodny.
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Informacje Gerga i misia nie są sprzeczne. Mis mógł widzieć plan posiedzenia RN, w którym było spotkanie z Gergiem, a ten mógł nie dostać na nie zaproszenia. W tej spółce wszystko jest możliwe...
  • Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    To bardzo ciekawe. Miś 12 widział zaproszenie dla mnie, ale zapomniano ów dokument przesłac do mnie.
    To w Atonie jest tak źle, że już wyłaczono fax-y i e-maile?
    Ubawiłem sie.
    Gerg

• Re: RN a zaproszenie Gerga Autor: ~mis 12 [37.225.233.*]
    nie ma problemu dla mnie , to zrozumiale
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.