To musi wrócić przynajmniej na poziom 40% emis. Trudno niektórym to wytłumaczyc oni chcieliby 10% co sesja nie ma takiego waloru aby tak rósł. Konsoliduje się na b.ładnym poziomie kto ma niewiele może łapać 5 groszówki i tyle.
Straszenie na arkuszu pytamy kogo w ubiegły piatek były żniwa teraz konsolidacja i powolutku pod większy up.
Ja zostaję przy swoim że na dziadka mroza powinno kosztować to pow 3 zł ale równie dobrze możemy spodziewać się przebicia 2 zł w połowie listopada i co wtedy ??
Ta ilość papieru jak tu jest to zostanie wciągnieta jedną dziurką pytanie kiedy i jak gdyż to i tak musi sie obracać.
dzisiaj nudno i leniwie cierpliwi zbierają ci co mieli sprzedać już to zrobili garstka kupujących w piatek i po całej giełdzie na dzisiaj .
ja na chwile dałem sobie spokój z papierem - wyszedłem na +, ale już wróciłem - zapakowany i gotowy na jazdę...
dziś ktoś puścił po drobnych parę kilo, ale to straszak
teraz już 3mam bo nie mogę siedzieć codziennie i obserwować...
zapakowany wracam za jakiś czas by wyciągnąć kaskę
może bująć, ale nie chce mi się tego już obserwować
boję się, że kiedyś się nie otworzy i nie zdarzę wsiąść bo skoczy na 2,xx
dlatego wsiadłem i już siedzę, czekam na odjazd
Z tą policją to dobre i jak nastroje powinno zamknąć się na małym plusie gdyż dzisiaj dobry dzień na zakupy na wielu walorach, przyszły tydzień 3 zielone sesje bynajmniej takie mam odczucie a w listopadzie atak na 1,77 jesli piszemy o liczbach według mnie pierwsza połowa miesiąca. Ja i tak zostawiam to do luty marzec realnie może 4 zł z takim ff zobaczymy :)))
cos to wybicie chyba nie będzie tak szybko, bo pod wybory prezia powinno sie grac
a tu cisza
nawet na forum nic ciekawego
dobrze ze dziś ostatni dzień Lata to może PZPN coś sie rozrusza
Dajcie spokój z tą polityką spojrzałem na arkusz + wykres i cały czas czesanie z akcji up stopy i zbieranko dzisiaj podbieranko a w poniedziałek niestety nie będzie już taniej.
Tu kolego gra zacznie się powyżej linii trendu teraz bez sesnsu gdyż i tak zasypali by i po co a tak towar zebrany techniczni się przyłączą i powyżej 1,77 up i to ostro a teraz cierpliwości albo wyłącz kompa gdyż nie zarobisz jak jestś cienias będzie bujać wczoraj 1,19 korekta 1,23 korekta i nigdy nie wiesz czy aby powroci czy 1,50 i koniec dolnych kółek.