• Ale spokój Autor: ~raff [31.128.28.*]
    Nic się nie dzieje
  • Re: Ale spokój Autor: ~marek [83.8.44.*]
    Technicy mają naradę ......
  • Re: Ale spokój Autor: ~Janusz [164.126.148.*]
    To musi wrócić przynajmniej na poziom 40% emis. Trudno niektórym to wytłumaczyc oni chcieliby 10% co sesja nie ma takiego waloru aby tak rósł. Konsoliduje się na b.ładnym poziomie kto ma niewiele może łapać 5 groszówki i tyle.

Straszenie na arkuszu pytamy kogo w ubiegły piatek były żniwa teraz konsolidacja i powolutku pod większy up.

Ja zostaję przy swoim że na dziadka mroza powinno kosztować to pow 3 zł ale równie dobrze możemy spodziewać się przebicia 2 zł w połowie listopada i co wtedy ??

Ta ilość papieru jak tu jest to zostanie wciągnieta jedną dziurką pytanie kiedy i jak gdyż to i tak musi sie obracać.

dzisiaj nudno i leniwie cierpliwi zbierają ci co mieli sprzedać już to zrobili garstka kupujących w piatek i po całej giełdzie na dzisiaj .
  • Re: Ale spokój Autor: ~wampeer [87.207.32.*]
    ja na chwile dałem sobie spokój z papierem - wyszedłem na +, ale już wróciłem - zapakowany i gotowy na jazdę...
    dziś ktoś puścił po drobnych parę kilo, ale to straszak

teraz już 3mam bo nie mogę siedzieć codziennie i obserwować...
    zapakowany wracam za jakiś czas by wyciągnąć kaskę
    może bująć, ale nie chce mi się tego już obserwować

boję się, że kiedyś się nie otworzy i nie zdarzę wsiąść bo skoczy na 2,xx
    dlatego wsiadłem i już siedzę, czekam na odjazd
  • Re: Ale spokój Autor: ~Blokowy [95.144.184.*]
    Pojutrze wybory na Ukrainie, ciekawe jak to wpłynie na otoczenie gospodarcze i tym samym na wyniki i wyceny spółek.
  • Re: Ale spokój Autor: plujacy [83.144.68.*]
    Zaraz zaraz... to będą te wybory w których nasz prezes startuje? No to chyba wynik może mieć pewne znaczenie :-)
  • Re: Ale spokój Autor: ~Janusz [5.173.188.*]
    I już rozumiecie w czym rzecz plujący skąd wiedziałeś ???

Cisza spkój ja także pakowałem po 0,90 i po 1,18 na dolnych widłach :)))
    ale i po 1,09

Straszaki znikają bicie w lewo niecierpliwych a fundy muszą ułożyć się z ...... aby nie stracić i stąd ten ff i zbieranie.
  • Re: Ale spokój Autor: ~12345 [89.228.148.*]
    ...cały tydzień ujeżdżali kursem, aby teraz w 30 sekund uwalić kurs ....
  • Re: Ale spokój Autor: ~wojtek [31.174.25.*]
    juz niedługo,męczą,męczą ,inne poziomy,tylko czekać,tu będzie mocny odjazd,technicy zrobili kawał dobrej roboty dla zmylenia przeciwnika,....
  • Re: Ale spokój Autor: ~wampeer [87.207.32.*]
    a może uwalają by na koniec dnia zgarnąć?

nie ma się co przejmować groszami jak gra jest o złotówki

• Re: Ale spokój Autor: ~Janusz [109.243.8.*]
    Dobry moment aby pozamykać inne pozycje i wejść jak będziecie tak patrzyli to jak większość streficie i ni akcji nu kasy panimajesz.

Rosło niech odpoczywa przy czerwonych rynkach
    9999 to blokada kursu
    666 lub 1111 będą podwójne widły
    patrzcie i się nie martwcie tu będa złotówki ok.

2.86 premia dla zarządu i robotników

daswidania.
  • Re: Ale spokój Autor: ~nowyJ [81.210.22.*]
    a co to znaczy 997 ?
  • Re: Ale spokój Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    że ktoś z policji kupuje hahaha :)))
    super ;))
    a 1234
    a 1218 a potem 219 i 1219
    u patro to dół do wideł a gdzie indziej co ????
    Z tą policją to dobre i jak nastroje powinno zamknąć się na małym plusie gdyż dzisiaj dobry dzień na zakupy na wielu walorach, przyszły tydzień 3 zielone sesje bynajmniej takie mam odczucie a w listopadzie atak na 1,77 jesli piszemy o liczbach według mnie pierwsza połowa miesiąca. Ja i tak zostawiam to do luty marzec realnie może 4 zł z takim ff zobaczymy :)))
    cos to wybicie chyba nie będzie tak szybko, bo pod wybory prezia powinno sie grac
    a tu cisza
    nawet na forum nic ciekawego
    dobrze ze dziś ostatni dzień Lata to może PZPN coś sie rozrusza
  • Re: Ale spokój Autor: ~nis [62.21.4.*]
    W poniedziałek podam jeszce fajniejsze info ,to może wybije.
    Dajcie spokój z tą polityką spojrzałem na arkusz + wykres i cały czas czesanie z akcji up stopy i zbieranko dzisiaj podbieranko a w poniedziałek niestety nie będzie już taniej.

Tu kolego gra zacznie się powyżej linii trendu teraz bez sesnsu gdyż i tak zasypali by i po co a tak towar zebrany techniczni się przyłączą i powyżej 1,77 up i to ostro a teraz cierpliwości albo wyłącz kompa gdyż nie zarobisz jak jestś cienias będzie bujać wczoraj 1,19 korekta 1,23 korekta i nigdy nie wiesz czy aby powroci czy 1,50 i koniec dolnych kółek.

A polityka jest tak 1 euro minimum panimajesz
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.