• Kto przejmuje spółkę? Autor: ~Analityk [31.187.12.*]
    Moim zdaniem Raiffaisen zażądał spłaty z premedytacą i rozmysłem, by "ktoś" za ich zgodą mógł przejąć dobrze prosperującą spółkę. Panikarze oddadzą im wszystko za darmo. Dlatego nie spieszcie się ze sprzedażą wszystkiego za bezcen.
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~wójek dobra rada [89.151.38.*]
    spółka jest już w ASM GROUP i tyle w temacie .Ja sie zastanawiam nad kwotą jaką mam wrypać w ten badziew. 4000 czy 40000 .Jutro mój dzionek
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~wójek dobra rada [89.151.38.*]
    spółka jest już w ASM GROUP i tyle w temacie .Ja sie zastanawiam nad kwotą jaką mam wrypać w ten badziew. 4000 czy 40000 .Jutro mój dzionek.
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Wójek ty juz dzis lykales okazyjnie po 16 gr....Wiec wrypac mozesz smialo kolejne powietrze w balonik ktory spada w przepasc....
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~Rozsądny [31.187.12.*]
    Czy ktoś wie o jaką wysokość spłaty weksla chodzi?
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~as [89.228.23.*]
    ze 300k mogę dobrać i poczekam do raportu za IV kwartał > zobacz INWAZJA PC jakie INFO a tutaj bazgrasz nie wiem do kogo !!!
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~wójek [89.151.38.*]
    wrypać to przyjdzie czas tobie po okazyjnej cenie a jeśli chodzi o dzisiejszy zakup to 20000 akcji po 14 groni nie tworzy minimum jakie mam założone .Jutro mi oddasz swoje po 10 groni i tam się spotkamy załóż sobie pampersa maxi na jutro.
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~walczacy z... [78.88.7.*]
    to jest kolejne nic nie znaczace info,majace na celu tylko wywolanie paniki i skup resztek akcji,ktore gdzies sie jeszcze blakaja.Tu od jakiegos czasu,a konkretnie razem z infem o sprzedazy akcji przez bylego prezesa jest prowadzona polityka siania strachu i podawania malo pozytywnych informacji(jednak w formie oficjalnych komunikatow,co wywiera wrazenie)tylko po to,aby ludziska sypaly.Dzisiaj przy 0,14-15 przewalila sie prawie polowa ff,dzien wczorajszy tez byl chyba drugi pod wzgledem vol.Na jutro tez zapewne woreczki podstawione-podali oficjalne info o nakazie zaplaty a moze chodzic o jakis kompletny bzdet-ale niepokoj jest.Zauwazcie,ze przy tym wszystkim nie ma zadnego oficjalnego komunikatu pozytywnego,np mogli podac cos na temat Kolp czy MK,nawet jesli umowy nie sa jeszcze podpisane.Niektore firmy,kiedy maja nawet dopiero jakies plany-podaja infa o listach int i takie tam pierdoly,aby tylko czyms sie pochwalic,a tu kiedy juz cos dziala-pisze sie o tym na roznych stronach,to oficjalnie nie ma o tym ani slowa.Dla mnie to moze zejsc i do 1gr,chetnie dokupie,i w ogole lepsze to niz jakis marazm,ale ta ich dezinformacja to ch...grajstwo.Jakby im dopierdolili za takie cos z pare mln kary,to wtedy nalezaloby sie zastanowic,czy przypadkiem naprawde nie zaczynaja sie jakies powazne problemy.
    Sypia zastawy rejestrowe....Zobowiazania sa na 10 baniek...Poniewaz sypia PKC niomal wiec za jakas 1/3 pojdzie jak nic....To da spadek akcji na jakies 4-6 groszy w ciagu kilku dni...

Wchodzenie w to to jak wchodzenie w bankruta....!!!
    twoja matka brała po 0.37 a potem wszystkim gałe zrobiła t!!!
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~ehhh [90.156.28.*]
    ty uwazasz ze oni zbieraja??? prtzeciez od dwoch dni trwa dystrybucja, chyba nie ma nikt watpliwosci poza tymi co zostali z badziewem. jutro moze byc rzez bo zaczna wszyscy sypac.
    panike to tutaj widac ale wyraznie tylko z jednej strony-przy panicznej wyprzedazy 1mln akcji w ciagu sesji na takiej spolce to kurs bylby caly czas na widlach,ale tu jest jeszcze druga strona i spokojne zasysanie na 14-15gr,dzisiaj pewnie powtorka
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Do piachu ! Sprzedane !
    to tyle miałeś tylko a krzyku na forum !!!
    Absolutna dystrybucja....Na mniejszych nieco obrotach...Widocznie sprzedajacemu zalezy aby jednak nie sprzedawac koniecznie na minimach..Ale jak tylko dzien bedzie sie konczyl to nie bedzie mial juz oporow i zakonczenie na dolnych widlach....

Kupowanie tego teraz to pulapka....
    leki juz brałeś ?
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    Syfik ma częściowo rację, nikt tu nie wie w którą stronę pójdzie.
    Ci który mają papier, tak jak ja, liczą że to tylko przewalenie akcjonariatu na niskich poziomach przy pomocy news w stylu Raiffeisen. Licząc dodatkowo, że zobowiązania firmy są spowodowane inwestycjami i niedługo raport kwartalny to pokarze.

Ci którzy nie mają papiera wahają się co robić, czy to już dołek czy też poleci niżej.
    A jak poleci niżej czy warto kupić bo tanio czy nie kupować bo i tak to jest trup...

Tak jak już wcześniej wspomniałem na forum, większość z nas dowie się na koniec.
    Cierpliwi albo będą wynagrodzeni, albo wkur...ni.

tutaj ci co sa bez papiera,to jak sie cos ruszy to dalej beda bez papiera
    Dnia 2012-10-26 o godz. 15:37 ~walczacy z... napisał(a):
    > tutaj ci co sa bez papiera,to jak sie cos ruszy to dalej
    > beda bez papiera

A ci co maja papier maja juz 50% straty lekko, wiec kolejne 30-40% w dol nie stanowi juz roznicy...-;)
    syfie dawaj papier bo wyśle do ciebie murzyna !!!
    zgadza sie,to juz jest taki stan obojetnosci-tzn. takie ,,a ch.. tam!"
    No dobra...Zblizamy sie do kulminacji dnia...Dolne widly peda na pewno....ilosc jaka tam stoi na popycie bedzie skarmiona z usmiechem na twarzy....
    syfie jak nie dasz papiera to murzyn ciebie i twoja matkę przecfeli !!!
  • Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~b_uważny_inwestor [37.8.232.*]
    Jeśli chodzi o infa to nie zawsze wiadomo jak komunikaty poprawnie interpretować.No bo skąd tą wiedzę czerpać.Wczoraj było info na ope o rezygnacji członka.dla niektórych złe dla niektórych dobre.dziś spółka wisi na widłach.Latem agonia na bge za sprawą komunikatu gpw i kurs 4 gr.dziś spółka bryluje grubo powyżej zeta.jakoś dziwnie tych pozytywnych rozstrzygnięć jest sporo na nc
    jak nazbieraja to bedzie INFO o radzie nadzorczej i porozumieniu !!! syfie ile kupiłes po 0.05 ? na 0.12 zabrakło ?
  • Tępi ludzie Autor: mariusz1979 [78.30.115.*]
    ja zastawy rejestrowe mogą sypać !!!
    Szokiem jest dla mnie takie rozumowanie.
    Zresztą, co tu wymagać od człowieka z nikiem Syfik czy podobnych.

Wy sypiecie, ktoś zbiera, taka jest prawda. Po południu info pod panikę, z rana ktoś, pewnie z góry, sypnie z 50 koła papiera, a syfki i inni dawcy walą ze stratą.
    Dzięki Wam i mi kilka sztuk codziennie wpada, nawet z powrotem 10 groszy nie będzie dla mnie żadnym strachem i z miła chęcią też tam wezmę.
    A wiecie czemu?

Bo wiem, że sprzedam powyżej 50 groszy z dużym zarobkiem.

Miłego weekendu wszystkim.
    Idę na Bonda i na piwko.
    Pozdrawiam
  • Re: Tępi ludzie Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    Dnia 2012-10-26 o godz. 18:19 mariusz1979 napisał(a):
    > ja zastawy rejestrowe mogą sypać !!!
    Szokiem jest dla mnie
    > takie rozumowanie.
    Zresztą, co tu wymagać od człowieka z
    > nikiem Syfik czy podobnych.

Wy sypiecie, ktoś zbiera, taka
    > jest prawda. Po południu info pod panikę, z rana ktoś,
    > pewnie z góry, sypnie z 50 koła papiera, a syfki i inni
    > dawcy walą ze stratą.
    Dzięki Wam i mi kilka sztuk
    > codziennie wpada, nawet z powrotem 10 groszy nie będzie dla
    > mnie żadnym strachem i z miła chęcią też tam wezmę.
    A
    > wiecie czemu?

Bo wiem, że sprzedam powyżej 50 groszy z
    > dużym zarobkiem.

Miłego weekendu wszystkim.
    Idę na Bonda i
    > na piwko.
    Pozdrawiam

Rozumowanie klasycznego lescza ktory oszukuje swoj mozg, ze jeszcze nie stracil a te 50% w dol to tylko sen...

Leszczu po 37 gr tez ktos bral...Po 21gr tez bral...A jak bral po 18..17..16 gr....Dzis tez bral....No gdyby nikt nie bral to akcje by byly po 1 gr...Ty wiesz chociaz jak dziala gielda ?
    Zawsze ktos bierze...Petrola brali po 800zl....Bioton po 35zl....

• Re: Kto przejmuje spółkę? Autor: ~123 [89.72.201.*]
    jak to kto przejmuje...juz niedlugo syndyk ja przejmie...
[x]
C2A 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.