• GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~Gzrybu [31.62.78.*]
    GMK po podpisaniu listu intencyjnego z Digate i inwestycji ponad 4 mln zł zamierza stworzyc gruupe kapitalowa majaca na celu realizowac działalnosc BGE !!!

" Digate SA jest spółką inwestycyjno-doradczą obecną na rynku od 2008 r. Działalność inwestycyjna spółki koncentruje się na budowaniu silnej Grupy Kapitałowej poprzez wspieranie rozwoju spółek portfelowych na różnych etapach rozwoju z obszaru nowych technologii teleinformatycznych. Należy podkreślić, iż Spółka buduje silną Grupę Kapitałową opierając się na zasadach zarządzania, na jakich opierają się fundusze private equity. "

GMK "oferowało" Digate pieniadz by nastepnie zostały zainwestowane poprzez digate w BGE ! Biogazownnie, oleje rzepakowe, biomasa to najbardziej rozwijajacy rynek swiata moi drodzy nie komputery itd.

Jurek ja wiem ze Ty wiesz !!!!! Dlatego juz wczesniej wiedziałes o wsytrzale Digate, poniewaz wiedziałes to z ramienia BGE ! a co tam u chłopaków słychac ? :)

wracajac do tematu BGE bedzie naprawde niebawem wysoko i nie chodzi tu o naganianie. Przynaje - nie mam akcji bge ale mam digate !
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~Misiek [5.184.179.*]
    Hmm... brzmi nawet sensownie
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~Aga [62.61.37.*]
    Jurek do ilu Digate doleci według Ciebie :-)
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~ronia [79.191.53.*]
    teraz jurek a jak mowil w poniedzialek ze bierze to wiekszasc w smiech a teraz barany sie patrza co sie dzieje ja JUREK dieki zostalem wyleszczony po 13 i zajolem pozycje w remedis a bge ani jednej nie puszcze po2
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~jurek [212.31.107.*]
    0.05?????????????

zartuje-mysle ze to zalezy od bardzo wielu czynnikow i na dzisiaj wiecej niz 1.00-1.15 nie sadze

pytanie czy zarzad i akcionariusze beda mieli wspolne

pewnie wielu z Was juz takich wzrostow nie doczeka

zobaczymy - nie jestem wrozka

pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~jaaacek [79.185.201.*]
    Ciekawe ciekawe !
  • Re: GMK + DIGATE + BGE !!! Czytac ! Autor: ~as [89.228.163.*]
    a po ile te digial mozna kupic? bo nie widze tego
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?