Prawda jest taka, że we czwartek mieliśmy "wybicie pułapkę" i prawdopodobnie to sprawka ING. Teraz pytanie ile chcą tego wywalić i dlaczego? Kto to odebrał to drugie pytanie - jeżeli spekuła to jak ING "skończy" to będzie odpał na kilka zł. Nie raz już tak było... AT teraz wygląda tragicznie i nie ma co dyskutować, za to fundamenty spółki wyglądają coraz lepiej i ciekawe jak to się dalej potoczy. Moim skromnym zdaniem poziom 3-4 zł będzie już w 2013 roku :)
AT TRAGICZNIE HEHEH TOS TY ZNAWCA ZE HEJ , WYJSCIE Z TROJKATA GORA COFKA I JAZDA W GORE TO MOWI AT.(moim skromnym zdaniem dlatego w poniedzialek łykam jak pelikan i nikt i nic mnie nie powstrzyma . a po sprzedarzy Petrola kasy ci u mnie dostatek hehe pozdr.))
Chyba po 1,3 kupiłeś... "Zasłona Ciemnej Chmury + powrót kursu pod EMA100 - to widzę ja. To wybicie z trójkąta, o którym piszesz puki co wygląda na pułapkę lub jak wolisz na fałszywe wybicie. Też mam akcje - żeby nie było ale no nie oszukujmy się, piątkowa sesja była jednoznaczna.
Zima idzie sprzedarz akumulatorow rosnie wiec akcje tez powinny a biorasc pod uwage ze w debiucie kosztowaly 11 zl a teraz 1 zl powinny ostro zapitalac i na wiosne osiagnac poziomy z debiutu.
A ja sobie dobieram codziennie po troszku sprzedan nie wczesniej niz za pol roku bez nerwow i czytan waszych glupot kilkaset % wpadnie, zawsze tak robie i zawsze zarabiam .
Bez rozstrzygnięcia sesja. Kręcą, kręcą i ciekawe czy będziemy przed wybiciem jeszcze testować niższe poziomy. Powinno niedługo być jakieś info o zmianie zaangażowania. zobaczymy co przyniesie zima:)