wcale nie współczuje wszystkim dupkom ktorzy tak sie użalają na kursem, że zostali w ciemnej dupie. czego wy chcecie? przecież to giełda raz się zarabia raz traci. po co te głupie jęczenia, że sprzedają ci co kupowali po 1zł. A gdzie wy wszyscy byliście jak spółka ogłosiła uchwały o emisji, czemu nie zgłosiliście się do Spółki że chcecie po 1 zł.? Przecież tej emisji nie ma jeszcze w obrocie, mało tego, nie została jeszcze zarejestrowanej przez sąd, więc do notowania jeszcze ho ho albo i jeszcze dalej. Jaj nie macie czy co? !!Głupie pytanie pewno że nie macie. A szulernia jak nazwał ją "wszechwiedzący"gerg a ja nazywam zaradnymi inwestorami mają was wszystkich w głebokim poważaniu... wezcie się w garść ofiary losu. trzeba kupowac i sprzedwac a nie trzymać i zaciskać pośladki ! Sami widzicie pokaz za pokazem a sprzedaż to mżonka. Spółce potrzebni są handlowcy z jajami, jak takich znacie to podejścicie do Spółki cv bo inaczej nawet ja stracę kupując akcje wczoraj po 1,05 zł, bo już dziś myślałm żeby je wypchnąc drożej. tylko ze mi cholibka nikt nie płaci za funkcję animatora
napisala mala cipka co wiedziala , po 1,05 to wolumen byl nikly , to sa twoje mozliwosci inwestycyjne? slabo ,
ja tez mam akcje po 1 i czekam by byly notowane i je sprzedam po kazdej cenie bo juz nie mam glowy i jaj byc moze jak piszesz ,
trzeba sie z tego projektu wycofywac lub byc z nim do starosci a ja juz stary
Spokojnie, nie elektryzuj się. Stoperan bedzierz brał Ty i Twoi zaradni znajomi, kiedy sprawy wyjdą na jaw. A to już wkrótce :)))
Jak Ty mało wiesz. Ale dobrze, zę kupiłeś, kupiłaś po 1,05 bo nopwej emisji nie będzie chyba, że na warunkach starych akcjonaroiuszy.
I w efekcie, dzięki tym, kórym ubliżasz, zarobisz.
Gerg
GERG jestem pełen podziwu dla Twojej wiary w te niudolna spólkę ze ty nie widzisz ze z tego nic nie bedzie , spolka calkowicie nieudolna, nie potrafi nic wykorzytsac poszla na 9 zl i pozniej zawód za zawodem i kolejne emisje, moze wiesz cos wiecej niz inni, ale ta spolka nie da zarobic i szkoda na nia czasu
pozdr i zycze powdzenia na atonie, choc to pobozne zyczenie
o jejku jejku, jakie urażone biedactwa, jakież żałosne, prostackie riposty. szkoda, że jak komuś jest lepiej bo udało mu się zarobić na tej naszej ulubionej spólce, to wychodzi z niektórych taka kołtuńska natura. Niestety muszę zgodzić się, że z tej spółki rzeczywiście nic nie będzie jeśli dalej swoją sprzedaż bedzie opierała na takich filarach jak Gerg, który zamiast wziąć sie do roboty to woli spiskowe teorie knuć i nas nimi karmić. jeszcze trochę i będzie lepszy niż... sami wiecie kto..
trzymajaca od pewnego czasu wnosi na to forum troche folkloru ale przede humoru , nawet sie zgadzam z nia co do pewnych tez ,mam nadzieje , ze juz niedlugo nie bede bral udzialu w tych dyskusjach bo skracam pozycje i bede dalej ,
ale pan OKO ?
albo bardzo niezadowolony albo debil ,
tu nie dla ciebie miejsce , przenies sie na forum parkietu , tam sa tacy jak ty,
bankier jest dla normalnych , a jak czujesz zle emocje to tu musisz sie jeszcze wiele nauczyc
i nie odpisuj mi ze jestem taki czy owaki prosze
Dnia 2012-10-22 o godz. 11:00 ~sirty-one napisał(a):
> wyglada na to, ze bedzie na +, jednak rano byla chec
> wymiany 26k akcji po 90gr...
Oj tam oj tam, tym bym się nie przejmował, bo chęci nie było - gdyby była chęć, zlecenie byłoby składane po, nie przed 9tą - w takie sprawdzanie ukrytych zleceń w jedną i drugą stronę sam się czasem bawiłem, o niczym to nie świadczy.
Dnia 2012-10-22 o godz. 11:06 ~maciekk napisał(a):
> Dnia 2012-10-22 o godz. 11:00 ~sirty-one napisał(a):
> > wyglada na to, ze bedzie na +, jednak rano byla
> chec
> wymiany 26k akcji po 90gr...
Oj tam oj tam,
> tym bym się nie przejmował, bo chęci nie było - gdyby była
> chęć, zlecenie byłoby składane po, nie przed 9tą - w takie
> sprawdzanie ukrytych zleceń w jedną i drugą stronę sam się
> czasem bawiłem, o niczym to nie świadczy.
moze mis12 sprawdzal czy rzeczywiscie wywalac dzis papier?