Wszyscy mają..........
Z tym wylogowywaniem to rzeczywiście porażka. Mam nadzieję, że po okresie testów to zmienią. A może by tak napisać do nich.............
dzwonilem do nich i dowiedzialem sie ze narazie jest tak ustawione ze wylogowuje po 10minutach ale pozniej bedzie to zmienione i bedzie wszystko dobrze.
witam wylogowywanie mzienione na 30 minut ale zamula i jest wolany modyfikacje gdy sie szybko robi wyskakuje blad techniczny !!!!!!!!!!!!!!
nol3 zostanie zlikwidowany,dzwonncie do nich aby cos zrobili z szybkoscia dzialania jego poki jescze nie zostal oddany,aha sa juz notowania z maklerze plus ale sa okrojone wejda niedlugo nowe z widalami itp
W ogóle,to dziadowski bank.Za likwidacją konta osobistego żądają opłaty 200zł.To jakieś nieporozumienie.Odwołałem się ale nie ustępują.Zachowują się,jak PROVIDENT. Przenoszę konto maklerskie do ALIOR BANKU.Tam są opłaty rachunków bez prowizji,niskie oprocentowanie kredytów.Aktualnie,to najlepszy bank.
Oni ocipieli. Składanie zleceń na giełdzie bez podpisu, toż to może prowadzić do manipulacji. Na złożenie czy anulowanie zlecenia trzeba czekać kilka minut. Paranoja. Co za matoł to wymyślił. Jutro przenoszę się na inny bank. pa.
Założyłem konto w alior w 2 godziny, bez ruszania się od komputera.
Telefonicznie zleciłem przesłanie moich akcji z bph do aliora.
Alior pokrywa wszystkie koszty.
W alior stary dobry nol3 i wszystko działa :-)