• niestety kierunek 20 groszy Autor: ~bolek [109.243.186.*]
    jw
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~ziutekr [5.173.51.*]
    Gdyby tak było kazdy by się nachapał do woli, niestety o NLP wie już każdy nawet najmniejszy inwestor i tego typu wpisy są bezsensem.
    Z perspektywy każdego inwestra byłby to najbardziej porządany keirunek zaliczyć historyczne minimum i bardzo dużo dokupić, za szybko by akcji zabrakło.
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~bolek [109.243.186.*]
    tak jasne wtedy by wszyscy kupowali, tak jak teraz kupują po 40 groszy. gdy kosztowało 1 zł albo 2 i wtedy by ktoś napisał o 40 groszach to też byś pisał takie głupoty? problem jest taki, że jak kurs ostro leci, tak jak tu się to stało, to jest sygnał, że z firmą jest coś nie tak. co do minimum to nie jest to możliwe do określenia dlatego pisząc o 20 groszach miałem na myśli możliwie najwyższy kurs w najbliższym czasie
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~Servantes [95.40.211.*]
    Bolek, dlaczego tu piszesz? Bo jeśli masz akcje i chcesz je sprzedać to pisząc o kiepskiej sytuacji w firmie wykazujesz się małą rozwagą a jak wiesz ostatni gasi światło:)))) hymm no chyba ze nie masz tych akcji bo ktoś taki jak ty wie lub się domysla w jak fatalnej sytuacji jest firma i piszesz tu wszystkim poświęcając swój czas...:)))) tak czy siak udanych zakupów ;)
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~bolek [109.243.144.*]
    niestety mam te akcje i chciałbym już wyjść z tego g.... mam nadzieje, że jakimś cudem będzie małe wybicie przy sporych obrotach i uda mi się wyjść
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~edekodkredek [91.150.220.*]
    bolek strugnij sobie pinokia z rana to ci się umysł rozjasni:)
  • Re: niestety kierunek 20 groszy Autor: ~bolek [31.175.41.*]
    skoro tobie rozjaśniło umysł to podziel się z nami co wymyśliłeś
[x]
ERG 2,38% 43,00 2025-10-21 16:28:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.