na razie jest klasyk - baton z lewej, pompowanko ok 16 baton znika i zostajecie sami z akcjami.... ciekawe czy czeka mnie to samo na energopld... na razie jest bdb... jak tam ogłoszą likwidację to się zdenerwuję.
taaaaaa , a z działań na % to miałeś w podstawówce 1, mówię ci podciągnij się w gimnazjum bo warto. przy obecnym kursie 0,25 to po ile wchodziłeś panie pomarańcza??
wiesz co jess... dzieciakami to byli ci co wywalali epd za 33-29 gr... a w tym samym dniu był odwrót :) może i jest to przystanek, może i nie... ale taki zysk realizuję, poza tym widać po arkuszu, że tylko jak się popyt skończy, to będzie zwałka, więc może odkupię po 42-44 ale już nawet mi na tym zbytnio nie zależy. Pozdrawiam i wyluzuj się :)
wiesz stary ja wiem ze o ile jest taki zysk to sie go przytula tylko po co wypisywac dzien wczesniej takie banialuki ze tk bedzie a na nastepny robic zupelnie co innego i sie tym chwalic na forum lepiej sprzedac i nic nie mowic bo tak wszyscy widza ze po raz kolejny z geby dupe zrobiles i tylko o to mi chodzi-nie obrazaj sie ale jest to dziecinne--pozdrawia wyluzowany jessssssssss
jess, sytuacja się zmienia, a może i rajd jest na 60gr ale ja wolę po PBG nie ryzykować, że ktoś mi poda info o likwidacji i kurs spadnie 50%... teraz kupię ekoexport jak trochę spadnie albo coś innego na kiszenie do wyników, ale musi jeszcze trochę spaść, już nie chcę się gapić w ten monitor. A co do pisania, to pewnie masz rację, trzeba było zamknąć mordę i pójść za tę kasę na dziwki i łyskacza zamiast pisać tutaj banialuki, ale akurat jestem chory i nie mam nic lepszego do roboty.
P.S.
EPD już spada, arkusz prawie pusty do 40.... jak ktoś się nie ustawi mogą być widły dolne... mogą...
zwróćcie uwagę na sadovaya, spore spadki, duży wolumen, ja kupiłem za 3.40... ustawiam się co 1000 akcji o 5 gr w dół... myślę, że na DT warto, można zarobić.
agent- z całym szacunkiem- żeby zarobić 50 % przy cenie 24 gr musiałbyś kupić po 0,16 gr. Przestań ściemniać. Zarobiłeś- gratuluję, ale nie opowiadaj ewidentnych farmazonów. Pozdrawiam
bogaty, pisałem, że nie tknę IGR i jestem konsekwentny. Stawiam po prostu na szali:
1) ryzyko w postaci kupowania IGR itp. wynallazków i liczenie na cud albo życzliwość zarządu :)
a
2) trzymanie kasy na koncie na jednorazowe strzały typu zakup EPD i wywalenie na drugi dzień.
ja stosuję od 2 mcy drugą metodę i już nigdy nie dam się nabrać na pseudo marzenia i czekanie miesiącami. Czasami warto wrzucić na spadku 10 000 zł i wywalić na odbiciu i mieć 3-4%. Dzisiaj tak zrobiłem z Bomi. Wciągnąłem 28579 akcji, podbiłem kurs 1 akcją i ustawiłem grosz wyżej, później ustawiłem zakup na 24 gr za 15 000 zł i już się ustawili w kolejce, za chwilę zeszło... zostało mi jeszcze coś circa 5000 akcji... niby nic, ale w godzinę kilka stówek? a tutaj czekanie miesiącami... może wyjdzie...