Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ciekawie sie dzieje

jess, sytuacja się zmienia, a może i rajd jest na 60gr ale ja wolę po PBG nie ryzykować, że ktoś mi poda info o likwidacji i kurs spadnie 50%... teraz kupię ekoexport jak trochę spadnie albo coś innego na kiszenie do wyników, ale musi jeszcze trochę spaść, już nie chcę się gapić w ten monitor. A co do pisania, to pewnie masz rację, trzeba było zamknąć mordę i pójść za tę kasę na dziwki i łyskacza zamiast pisać tutaj banialuki, ale akurat jestem chory i nie mam nic lepszego do roboty.

P.S.
EPD już spada, arkusz prawie pusty do 40.... jak ktoś się nie ustawi mogą być widły dolne... mogą...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.