Cisz na forum a kurs pnie się w górę. A jeszcze miesiąc temu co tu się działo? Myślę, że dużo inwestorów krótkoterminowych wtedy nie wytrzymało i wyszło. Jest dobrze.
Wodę lejesz :::)))) brak obrotów.? Jaki brak, po 25 sypie na całego i kupuje też po 25( skolko ugogno) i tak w kólko :::)) Tylko trzeba Sobola za dupę wziąść ,bo prowizji to oni nie płacą.Obroty wszędzie takie same (90% przewalają automaty)Takie realia nam fundują ::)))
Dzięki, znalazłem, to on tak sypie?
dr Ludwik SOBOLEWSKI - Prezes Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie
Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego oraz studiów doktoranckich na Uniwersytecie Panthéon - Assas - Paris II. Doktor nauk prawnych, radca prawny, egzaminowany aplikant sędziowski.
Nowy ty " duraka walajesz", Sobol to taki wartościowy zwierzaczek, można na niego polować na Syberii i w Kazachstanie:::)))) !! Tak poważniej chciałem "im" dziś kilkadziesiąt oddać,ustawiłem po 25,83 ,to automat mnie wyprzedził na 25,8 ,przesunąłem na 25,78,to znowu mnie wyprzedził ::))) i sami pojechali aż na 25.00 ?/Pomyslałem, nie chcą to tego ...uj poluczat ::???
Ja się dopiero uczę, nie wiedziałem, że to automat wszysko robi..Przedwczoraj kupłem 88 szt. po 24,80( a możeto automat kupil) i dziś możno już sprzedawać, ale jak mówisz automat może wyprzedzić?,.. sam już nie wiem co robić..Pozdrawiam
Uczę się ,hm ,hm na takiej spółce ,to za bardzo nic nie nauczysz się ::))) ???Jest wiele innych lepszych spółek do nauki np. Petrol,EFH,IDM ,IFCapital ,nawet Ursus,spólki informatyczne :::))? Może zostaniesz bez kasy,ale doświadczenia to nazbierasz ,że ho,ho ??Póżniej z tym doświadczeniem ty tylko wspólnika z dobrą kasą poszukasz !!!!::)))
Dzięki za rady, nie mieszkam skorzystać, bo wiem, że:
- jak sie nie przewróce, to sie nie naucze, ale...gdybym wiedział, że sie przewróce, to bym sie położył i.. bym sie nie przewrócił