Mówiłem że będzie ostro bujało . Teraz znów zbieranko bo już nie było podaży w arkuszu , więc jak mógł zbieracz zbierać . Jeszcze dzisiaj myślę że na plus .
Jesteś chory.
Módl się, żeby się otworzyła na 2.xx. Bo jak się nie otworzy i będzie przeskok na niższy kurs bez transakcji to nawet nie oddasz po 2.xx tylko juz po 1.xx.
Ale tak jest jak się ławica rzuca na trafny towar.
Nawet nie jest mi żal tych co brali po 4zł.
A najlepsze jest to, że przy 2zł wrzucą Wam tyle towaru, bo przecież promocja i juz tyle spadło. Zaraz odjazd i wracamy na 4zł. Dlatego Ci co brali po 4zł dopchają towaru pod korek po 2zł, bo promocja.
Ale promocja będzie z każdym dniem coraz większa i haki będą bardzo mocno uwierać.
Luki trzeba domykać. Ale bardziej mi to wygląda na psychologiczny ruch. Wybicie na 4 i spadek na 2zł. Normalnie rozdają akcje za darmo. Ale nikt nie pamięta, że sprzedają Wam ze 100% zarobkiem. Bo kurs startował od 80gr.
A własnie rozpoczeła się 5 fala spadku i lądujecie na gr i to znacznie poniżej 80gr.
ale powiedz co nam wywalają ?! bo nie rozumiem, widzisz przecież ile akcji jest wystawionych na sprzedaż. Free Float na poziomie ok 3,5 mln akcji i GDZIE ONE SĄ?!! POWIEDZ !!!! PRZECIEŻ UBIERAJĄ !!!
poza tym sternik tak zrobi, by mieć jednak jak najwięcej tych akcji, za kilka tygodni wszyscy zobaczymy co będzie z kursem, wyniki za III kwartał 14 listopada, a od 1.11 osoby powiązane nie mogą zbywać i nabywać akcji
Okresy zamknięte
Zgodnie z art. 159 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi osoby związane z Emitentem (osoby te określane są zgodnie z art. 156 ust. 1 pkt. 1 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi) obowiązują następujące tzw. okresy zamknięte na nabywanie oraz zbywanie akcji Alterco S.A. w 2012 r. w związku ze sporządzaniem i publikacją raportów okresowych:
15 lutego 2012 r. – 30 kwietnia 2012 r.
1 maja 2012 r. – 15 maja 2012 r.
1 sierpnia 2012 r. – 31 sierpnia 2012 r.
1 listopada 2012 r. - 14 listopada 2012 r.
Nie rekomenduje i nie namawiam do zakupu, sprzedaży lub trzymania akcji