• Witam ponownie Autor: ~haha [86.63.120.*]
    dziekuje ze we mnie nie wierzyliscie ja za to wierzylem w was i pragne podziekowac wam serdecznie ze w dniu wczorajszym odebraliscie ode mnie solidny pakiet po 15 gr nie spodziewalem sie ze tak gladko pojdzie ubranym na zime zycze szczęść Boże :):) moze i moj ruch byl nie po chrzescijansku ale jak wasza glupote zwalczyc nie ma innego sposobu jak ten ze wycyckaja was z kasy na mde bo marzycie o 20, 30,50 gr a nawet ktos pisze o 1zl przeciez to glupota i to ta z najwyzszej polkiwiec sory panie i panowie jedziemy w dol
  • Re: Witam ponownie Autor: ~haha [86.63.120.*]
    dlaczego nie odpisujecie czyzbyscie siedzieli w wc z powodu tego co wam funduja tutaj hahaha
    upchali wam akcyjki na konta i zjazd piekne jest to ubieranie leszcza ktory teraz placze po kontach bo nie wiem czy wyrzucic czy trzymac moze urosnie wczoraj przeciez bylo 15 i brali wiec poczekam i bedzie tak dlugo czekal az bedzie 7-8 wtedy sypnie bo pomysli zjazd do 4 a tam czekac bede ja:)
    alez ogrom akcji chcą skupic po 11 gr normalnie szok zarządzam odwrot jazda na 0,04
[x]
MFOOD -1,96% 1,50 2026-05-13 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.