• Peszt, mówisz masz Autor: ~ada [83.27.53.*]
    stało się tak jak pisałam w piątek. :-) A to jeszcze nie koniec. Zastanów się jednak również nad Hotblokiem. Odrobisz wszystkie straty już tylko na tych 2 spółkach. Pozdrawiam.
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~jurek [82.52.135.*]
    stalo sie tak bo wszedlem w ta spoleczke i.....wiele sie tutaj wydarzy
    pozdrawiam!!!!!!!!!!
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~ada [83.27.53.*]
    tak oczywiście. Bardzo ci jesteśmy wdzięczni. ;-)
    Wie może ktoś, co to za bubek?
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~Peszt [95.51.30.*]
    Widzisz, wlasnie o Tobie myslalem:).

W tej chwili nie mam juz strat, a na HotBlock juz dla mnie za pozno:).

Amm... ada widzisz ... zbieram pieniądze na inny "walek" obecnie(mam nadzieje, ze lepszy nawet niz to mdevelopment) :)... tylko... cholera nie wiem czy za duzo nie chce z MDE wyciagnac... mam swoja cene po ktorej bede chcial wyjsc... ale chcial bym to zweryfikowac... podasz moze swoje przewidywania(oczywiscie tak pi razy drzwi...nie podawaj konkretnej ceny)???

Jezeli o mnie chodzi to zastanawiaja mnie pewne pozycje jakie sie pojawily jakis czas temu na sprzedazy...powyzej 1 zl... tak jak by sie ktos tam ustawil docelowo...kwoty sa zblizone do siebie...hmm... 2 razy juz sie zabralem z ta spolka...moze i czas na 3 raz:).

Jak juz mowilem gdzies wczesniej, nie moge sie za bardzo nawet ustawic... mam sporo akcji i jak zaczne wychodzic, to bedzie to widac.
    wg mnie, powinno być coś powyżej 1 zł. Może nawet trochę wiecej niż coś. ;)
    Jeśli to nie tajemnica, w co masz zamiar wejść?
    Nie jest to tajemnica...ale wole jeszcze pomilczec, by zdazyc wejsc... generalnie podobna spekulacyjna spolka jak ta. Dam znac "O CO KAMAN"...nie ma sprawy:).
    P.S. Te pozycje powyzej 1 zł ciekawi mnie bo chociaz nie ma tam az tak duzo akcji... to jest to skupisko pozycji nierownych(bez zer na koncu)...zazwyczaj tak robia inwestorzy...bardziej doswiadczeni i obyci (tylko moje obserwacje i rozmowy z innymi), ktorzy wiedzą co robia. Poziom powyzej 1zł jest dla mnie bardzo prawdopodobny.

Milego wieczoru... ada... jak wszystko wyjdzie i przerzuce sie na ta 2 spolke(jak zdaze i w tych kwotach co potrzebuje)... to stawiam Ci najlepszego szampana w realu (oczywiscie jak sie zgodzisz...bo przeciez... nie bede...no...Cie szukal i przesladowal...jak jakis...ammm...wariat czy ktos...ha...haha..haHAHA...HAHAHAHAHAHA) :).

Jeszcze raz pozdrawiam:).
    OK. Miło poczytać, że ci humor wrócił. :)
    Pozdrawiam i powodzenia
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~jurek [82.52.135.*]
    jutro zbieram po 0.15
    sprzedawac!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~Majster [89.73.111.*]
    pluje sobie w twarz ze nie wzielem 100k po 8gr
  • Re: Peszt, mówisz masz Autor: ~WEIRDMAN [178.36.93.*]
    *w brodę
    *wziąłem
[x]
MFOOD 0,00% 1,58 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »