...wygląda to inaczej niż zwykle - jeśli wzrost będzie spokojny i przerywany postojami, to skup może faktycznie wynieść kurs nieco wyżej...3Q wyniki za miesiąc
szanowny Panie "MAKM" sensownie czy nie nerwy do kieszeni idż Pan na wódeczkę na dziewczynki z chłopakami na ryby albo na mecz pograj Pan w karcięta a za NTT pojedziesz Pan ze mną do Nepalu i Tybetu nie oglądaj tych głupot wykresów i nie czytaj Pan bzdur w gazetach a wygraną masz Pan pewną. ja nawet nie wiem co to AT a jak do dzisiaj jeszcze na spółkach od 10 lat nie wtopilem ani zlotówki zostaw Pan czas czasowi ukłony dla mniej nerwowych
Panie Egzorcysto (cokolwiek to oznacza) ma Pan rację. Ale. Cieszę się również, że Pan w światłości i szczęściu, nie "wtopił" nawet złotego jednego. Ale. Pozwolę sobie jednak podtrzymać prośbę do Tych, którzy lubią korzystać z AT i mają o tym większe pojęcie (niż ja), aby śledzili, co się w tym wymiarze dzieje. Gdybym irracjonalnie nie wierzył, że zarobię na NTT, to by mnie tu nie było. Ale bierne czekanie już mi bokiem wychodzi, więc już milknę i czekam na informacje, a nie dobre emocje czy opinie od serca...do Nepalu nie mam ochoty jechać - wolę nasze (europejskie) lasy i jeziora.
No dobrze, mecz idioci odwołali, bo dachu zamknąć nie mogli - ręce opadają - Bieszczady jednak to przesada...pisałem, że kopię staw i jak się uda, to zapraszam na kobity, wódę i kurki wodne z rożna... Nepal dla niepalących
Sądzisz? Nie wygląda to na typowe dla NTT chwilowe pompowanie...może pod wyniki ktoś się stara coś ugrać albo IDM znów pomału zbiera...siak czy tak, leć Adam leć
eskulapku zobacz czy masz zimną wodę w kranie..przyda sie trzeba polać po bardzo rozpalonych głowach. panowie to nie wyścigi konne to giełda zostawcie czas czasowi.jestem pewny ze po 1 zł każdy odda bo nerwy wiszą chłopakom na bardzo cienkich postrąkach.