• pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~trollusus [61.55.141.*]
    'spółdzielni' za tak piękie zorganizowaną i przeprowadzoną akcję w piątek , a w tym nowym tygodniu Vedia jak zwykle trochę pokrwawi, tak mniej więcej do 0,60-0,62 codziennie to grosik lub dwa niżej, BUAHAHAHA!
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~GREEG [79.191.3.*]
    Jutro już na zielono :)
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~klaxon [82.177.224.*]
    Zauważcie, że trollejbus się pojawiał gdy kurs spadał poniżej 60, teraz uaktywnia się na coraz wyższych poziomach - czyli raczej nie liczy już na spektakularny spadek ku 40 groszom. Został miesiąc do wyników - czyli pewnie tradycyjnie na VED teraz uspokojenie, a większy ruch zacznie się na przełomie miesięcy.
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~debryl [31.182.213.*]
    Nic na giełdzie nie zdarza kilkukrotnie, widać, że coś sie zaczało dziać, więc z tym szybkim wzrostem przed samymi wynikami a pozniej spadkiem nie byłbym pewny, wiele osób juz tak myśli.
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~Shreder [83.30.130.*]
    Cześć wszystkim.
    Od niedawna tu jestem, wziąłem trochę pod 0,52 w ostatnich dniach sprzedałem. Myślę, żeby zostać na dłużej, ale taka myśl mnie gnębi - skoro to taka perełka i wszyscy są przekonani, że wyniki będą cudowne, to dlaczego brakuje siły na konkretne wzrosty?
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~3G [195.116.183.*]
    bo ktos ma chrapke na tą perłe-hej
    Dnia 2012-10-16 o godz. 10:24 ~Shreder napisał(a):
    > Cześć wszystkim.
    Od niedawna tu jestem, wziąłem trochę pod
    > 0,52 w ostatnich dniach sprzedałem. Myślę, żeby zostać na
    > dłużej, ale taka myśl mnie gnębi - skoro to taka perełka i
    > wszyscy są przekonani, że wyniki będą cudowne, to dlaczego
    > brakuje siły na konkretne wzrosty?
    Tam zaraz perełka, papier jak papier, czasem irytujący, ale ciągle jeszcze trochę niedowartościowany. Wiadomo, ze nie będzie rosło bez przerwy do samego nieba, ale kilkadziesiąt groni jeszcze się powinno podnieść, jak dotrzymają prognoz na ten i następny rok (dotąd się to udawało). A tak przy okazji: w trzy miesiące kurs poszedł do góry o 50% - to nie jest konkretny wzrost????
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~trollusus [61.55.141.*]
    Dnia 2012-10-15 o godz. 18:08 ~GREEG napisał(a):
    > Jutro już na zielono :)

BRAVO mistrzu!!!! powinieneś zostać zawodową wróżką! buahahaha. Jutro koniec na 0,63 lub 0,62 a na koniec tygodnia atak na 0,60??? i tyle zostanie z waszych mega wzrostów. 'spółdzielnia' znowu świetnie się bawi!!! i zapewne ma setki tysięcy szt. papierka do tego celu. Zapamiętajcie sobie jedno dzieci, na tej spółce żeby podtrzymać wzrost ok 10% na jednej sesji potrzeba co najmniej obrotu ok 600-800tyś i tak musi być ze dwie lub trzy sesje. Mówię to wam tylko i wyłącznie z czystej kilkuletniej obserwcji tego guana! Powodzenia w marzeniach o 1zł pod wyniki. Jak tu wzrośnie o 10% to zaraz zacznie się MEGA uwalanko kursu, jak zwykle zresztą. Bo tu chyba nikomu nie zależy żeby rosło, pewnie łącznie z zarządem bo inaczej już by dawno sami kupili a nie mydlili oczy jakimś 3 letnim skupem po śmiesznym kursie, skoro jest tak świetnie to czemu tylko maxymalnie po 0,70? zastanawiał się ktoś z was kiedyś nad tym mądre głowy?
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~GREEG [83.27.155.*]
    Siedź na tyłku i dalej pisz głupoty a my zbieramy :]
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~LOP [77.254.71.*]
    Ja czekam na komunikat kto tak umiejętnie zbiera ???
    Biedny trollejbus, czekał na 0,40 i się nie doczekał. Dzisiaj znowu miał zły dzień. Spółdzielnia się już nie pie..oli tylko zbiera na całego. Do wyników będzie 0,85 - to pewne. Ale w sumie ważniejsze jak głęboka będzie tradycyjna powynikowa korekta. Jak wyniki będą okazałe, a do tego zapowiedzą debiut NDEL-a to mam nadzieję, że trollejbus już więcej nie będzie miał okazji wyleźć ze swej zatęchłej nory.
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~debryl [31.182.213.*]
    trolocostam się odezwie przy pierwszej czerwieni na Vedii :) a może być już to jutro;)
  • Re: pozostaje mi powiedzieć tylko BRAWO!! dla Autor: ~gregor [78.8.237.*]
    Polecam KGHM
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.