TAK SOBIE PRZEGLADALEM STRONE CC GROUP I WIDZE ZE NASZE ROPCZYCE WSPOLPRACUJA Z NIE BYLE KIM JESTEM ZASKOCZONY POZYTYWNIE TO JEDNA Z WIEKSZYCH FIRM DORADCZO PIJAROWSKICH WIEC............)))))))))))))))
To dobra wiadomosc , ale nie takiego kalibru jaki moglby rozruszac forum , tu reaguja na takie hasla jak mittal , fundusze , przejecia i ewentualnie zysk kwartalny powyzej 5 mln pln , czasami na personalne wycieczki , Nie wiem kto powinien czuc sie wyrozniony z faktu jaki podales
CC group czy Ropczyce , dla mnie nadal Ropczyce to gigant ktory wstaje z kleczek .
To MAGNEZYTOWY absolutnie OK z Twojej strony ze napisales i ciesze sie z Forumowiczow takich ja Ty
EMILIO WG MNIE TO JEST ZWIASTUN TEGO CO NAS MOZE CZEKAC,WG MNIE SPOLKA POWINNA SIE TAKA INFORMACJA POCHWALIC,A TU OD PONAD MIESIACA ZADNEGO KOMUNIKATU WSKAZNIKI REWELACJA C/Z5 C/WK 0.32 WIEC POTENCJAL WZROSTU BARDZO DUZY,CZY ZARZADZAJACY W FUNDUSZACH SA"SLEPI"CZY MOZE WIEDZA COS WIECEJ I DLATEGO NIE KUPUJA
Masz racje , do dobry zwiastun , moja interpretacja zachowania funduszy to to ze maja mala kasa ,przykrecono im kurki ,ostatnio wiele ekonomiczno-gieldowych instytucji sie przejechalo i po prostu czekaja az beda miec pewnosc , kolejny blad moze byc dla niektorych ostatni .
Spolka jak ropczyce musi podeprzec sie tylko zyskiem to jest najlepszy argument i juz niedlugo pokaza .
co do polityki informacyjnej to chyba nie jest zdarzenie jakie mozna nazywac wielkim sukcesem bo to chyba ropczyce sa klientem i to ropczyce placa cc group za usluge .na pewno ropczyce maja wiekszych klientow od ktorych dostaja pieniadze za towar .
co spotrzegam to fakt ze informacje podawane przez ropczyce (poza wynikiem finansowym) nie przekladaja sie na kurs i sa jakby ''olewane'' przez czytajacych i potencjalnych nabywcow , wiec moze stad ten brak new-sow , ropczyce musza co kwartal udowadniac ze sa dobrzy wtedy pojawia sie pieniadze nawet duze ,
ROPCZYCE SA KLIENTEM CC GROUP TO OCZYWISTOSC ZAPRASZAM WWW.CCGROUP.PL PIENIADZE PLYNA DO FUNDUSZY EMERYTALNYCH NA PEWNO Z INWESTYCYJNYMI ROZNIE TO BYWA ALE SA NA RYNKU TAKIE KTORE MAJA BARDZO DUZE DODATNIE WPLYWY ,EMILIO MAM DO CIEBIE PYTANIE CO TY ROBISZ DLA ROPCZYC JAK INWESTOR PROCZ TEGO ZE JESTES OBECNY NA FORUM BANKIERA??????????
To skromna ilosc w porownaniu , jaka moga zadeklarowac inni Forumowicze to prosze mi wierzyc , ale dla mnie duza z punktu widzenia moich dochodow i staram sie o nie dbac .
nadal uwazam ,ze pan Siwiec to bardzo inteligentny czlowiek aczkolwiek wzbudza niekiedy mieszane emocje i on posiada ludzi wokol siebie ktorych stac na pomysl , takie cc group to rodzaj miejsca biznesowo-towarzyskiego gdzie warto moze zaistniec moze czegos sie dowiedziec i cos przeanalizowac , ale aby decydowac trzeba istniec w branzy i znac robote i klientow , rozpoznac ich po ,,zapachu,, i tu tylko pan Siwiec jest profesjonalista nie cc group.
Firma ktora doradza wszystkim dobrze wezmie kasa i wyda pieknie napisana rekomendacje i ulozy bajeczny biznes plan , ale czy to bedzie dzialac i trzymac sie kupy nie tylko na papierze to juz inna sprawa .
akurat co moge napisac o sobie to to ze mam 45lat i cos tam widzialem , naprzyklad jak prywatyzowano zaklady i restrukuryzowano , widzialem tych mistrzow swiata od wizerunku i podobnych biznesowo-elokwentnych akrobacji i z calym szacunkiem do wszelkich cc group pozwole zachowac o nich wlasna opinie
Moja ocena ostaniej aktywnosci Forum nie ma nic z negatywna i nie chchce absolutnie aby byla tak odebrana , wydaje mi sie ze Forumowicze sa ostatnio zmeczeni (bo ja troszke tak) , duzo ciekawych informacji po ktorych kurs powinien skoczyc duzo wyzej , a jednak cos mu przeszkadza odzyskiwac zaufanie szybciej , ale ciesze sie ze idzie w gore pamietam czolganie po dyszce i wierze ze wkrotce cos peknie i kurs mocno odbije .
Pozdrawiam Forum , ktore jak najbardziej szanuje .
Spółka jest skrajnie niedowartościowana i po wynikach za 3 kwartał będzie powyżej 20 zł, a to i tak będzie bardzo tanio .Właściwa cena dla Ropczyc to 40 zł.
Dnia 2012-10-16 o godz. 12:11 ~MAGNEZYTOWY napisał(a):
> KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY XTX:)))))))))))
Fakty są takie że ZM INVEST ma średnią zakupów akcji za ok 38 zł,i to jest fakt.
Jak chcesz zarabiać pieniądze na giełdzie a nie na etacie to wysil się i poszperają w komunikatach emitenta alb zadzwoń do Zm ROPCZYCE relacje inwestorskie ale musisz zapłacić za polączenie.
WYOBRAZ SOBIE ZE JUZ TO DAWNO ZROBILEM I NIC A TY BLEFUJESZ PODAJESZ CENE Z KAPELUSZA A WIESZ ZE TO JEST KARALNE WPROWADZANIE W OBIEG NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI CHLOPAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie skąd Wy to wiecie że to bardzo tanio, na każdej spółce jak czytam posty to wszystkie te spółki są niedowartościowane tylko że życie jakoś to weryfikuje i albo spada albo jak jest wszystko ok to kursy stoją jak zaczarowane więc dlatego sadze że kurs 40 zł to ja tu zobaczę jak świnia niebo chyba że jestem w błędzie to mnie wyprowadzcie z błędu dlaczego miało by to iść na 40 dyszki np.Pozdrawiam
Nikt kto chce kupic Ropczyce nie bedzie opowiadał jak to teraz jest tanio i jakie to perspektywy ma ta spolka na tle innych, raczej bym na to nie liczyl.
Nie wiem czy wogole orientujesz sie co sie dzieje z ta spolka ale ja przygladam sie jej juz dlugo.Moim zdaniem jest to jedna z nielicznych spolek godnych pochylenia sie nad nimi.
Ropczyce ostatnie kilka lat mialo bardzo trudne i nie wiem jak to zrobili ale chyba wyprostowali firme do pionu z naprawde powaznych tarapatow, dostawali ciegi z kazdej strony od nieudanych inwestycji w chinach grubo milionowych, przez nieudane inwestycje w branzy konstrukcji stalowych po opcje walutowe i olbrzymie zobowiazania do splacenia wobec np MIlenium o kryzysie i spowolnieniu w hutnictwie nawet nie wspomne....wszystko sumujac zaskutkowalo przecena ich akcji z ponad 50pln do 5pln...... pokazali,że mimo fatalnych decyzji poradza sobie.....reszte proponuje przesledzic samemu i poczytac komunikaty z rok wstecz...... nie doradzam nikomu co ma zrobic ze swoimi pieniedzmi ale jezeli nie RPC to co?
Dziękuje clif za odpowiedz, życzę Tobie i innym akcjonarjuszom dużych zysków na ropczycach, a z czasem i pewnie sobie, bo troszkę poczytam na temat tej spółki,to i sam może kupie parę akcji tej perełki:-)
miguel napisz jeszcze cos ku pokrzepieniu serc, wchodzic w toczy nie? bo chyba czas sie konczy powoli na decyzje.....w jakim kierunku to pojdzie tzn kurs wezwania, jak myslisz???? tylko realnie proszę.