Nikt kto chce kupic Ropczyce nie bedzie opowiadał jak to teraz jest tanio i jakie to perspektywy ma ta spolka na tle innych, raczej bym na to nie liczyl.
Nie wiem czy wogole orientujesz sie co sie dzieje z ta spolka ale ja przygladam sie jej juz dlugo.Moim zdaniem jest to jedna z nielicznych spolek godnych pochylenia sie nad nimi.
Ropczyce ostatnie kilka lat mialo bardzo trudne i nie wiem jak to zrobili ale chyba wyprostowali firme do pionu z naprawde powaznych tarapatow, dostawali ciegi z kazdej strony od nieudanych inwestycji w chinach grubo milionowych, przez nieudane inwestycje w branzy konstrukcji stalowych po opcje walutowe i olbrzymie zobowiazania do splacenia wobec np MIlenium o kryzysie i spowolnieniu w hutnictwie nawet nie wspomne....wszystko sumujac zaskutkowalo przecena ich akcji z ponad 50pln do 5pln...... pokazali,że mimo fatalnych decyzji poradza sobie.....reszte proponuje przesledzic samemu i poczytac komunikaty z rok wstecz...... nie doradzam nikomu co ma zrobic ze swoimi pieniedzmi ale jezeli nie RPC to co?