A mi to wyglada na początek roszad personalnych... Rezygnację złożył członek rady nadzorczej. To znaczy, że rada nie może podejmować uchwał bo ma 4 członków. Od razu reakcja Rubikonu - zwołanie walnego. Czuje, że Rubikon całkowicie przejmie władzę i zmieni zarząd. Oby kogoś kompetentnego...
Nowakowska to człowiek od restrukturyzacji, więc bardzo możliwe, że chce odejść po zakończonym projekcie. To tylko znak, że sprzątanie dobiegło końca i teraz niektórzy akcjonariusze chcą przejąć władzę i wejść na gotowe. Skoro Walne zwołują akcjonariusze a nie Zarząd to chyba z jakiś powodów jest konflikt między nimi. Rubicon to są zawodnicy nie mający na rynku do końca dobrej reputacji, więc będzie ciekawie.
nikt nikt oprocz niej nie udzwignie tego,to nie jest kwestia wiedzy to nie jest kwestia matematyki finansowej ale przede wszystkim kwestia negocjacji optymizmu zyciowego i podejscia do tego co sie robi ona to kocha i dzwignie.
a to ona jest jeszcze prezesiną??? a ja myślałem, że te dwie biznes womeny już usuneli (czytaj wy...dolili) z zarządu i dlatego tak spadło. No to wniosek nasuwa się sam - spadło bo jeszcze je nie wywalili
jeśli zamysłem porozumienia akcjonariuszy jest przejęcie władzy i zmiana zarządu w Mirce, to trzymajmy MOCNO kciuki, żeby mieli dużo kasy na dołożenie do tego biznesu, bo inaczej wszystko może się rozsypać...;-( oj, oj a myślałem, że już się w Mirce uspokoiło i po wzrostach przychodów, które już mają czas na dobre wyniki i wzrost wartości