• Koniec Nowakowskiej??? Autor: ~mh1 [46.204.60.*]
    A mi to wyglada na początek roszad personalnych... Rezygnację złożył członek rady nadzorczej. To znaczy, że rada nie może podejmować uchwał bo ma 4 członków. Od razu reakcja Rubikonu - zwołanie walnego. Czuje, że Rubikon całkowicie przejmie władzę i zmieni zarząd. Oby kogoś kompetentnego...
  • Re: Koniec Nowakowskiej??? Autor: ~Ogon [85.222.35.*]
    Nowakowska to człowiek od restrukturyzacji, więc bardzo możliwe, że chce odejść po zakończonym projekcie. To tylko znak, że sprzątanie dobiegło końca i teraz niektórzy akcjonariusze chcą przejąć władzę i wejść na gotowe. Skoro Walne zwołują akcjonariusze a nie Zarząd to chyba z jakiś powodów jest konflikt między nimi. Rubicon to są zawodnicy nie mający na rynku do końca dobrej reputacji, więc będzie ciekawie.
  • Re: Koniec Nowakowskiej??? Autor: ~shodan [178.36.166.*]
    nikt nikt oprocz niej nie udzwignie tego,to nie jest kwestia wiedzy to nie jest kwestia matematyki finansowej ale przede wszystkim kwestia negocjacji optymizmu zyciowego i podejscia do tego co sie robi ona to kocha i dzwignie.
  • Re: Koniec Nowakowskiej??? Autor: ~car [46.76.206.*]
    a to ona jest jeszcze prezesiną??? a ja myślałem, że te dwie biznes womeny już usuneli (czytaj wy...dolili) z zarządu i dlatego tak spadło. No to wniosek nasuwa się sam - spadło bo jeszcze je nie wywalili
  • Re: Koniec Nowakowskiej??? Autor: ~Ogon [37.30.35.*]
    jeśli zamysłem porozumienia akcjonariuszy jest przejęcie władzy i zmiana zarządu w Mirce, to trzymajmy MOCNO kciuki, żeby mieli dużo kasy na dołożenie do tego biznesu, bo inaczej wszystko może się rozsypać...;-( oj, oj a myślałem, że już się w Mirce uspokoiło i po wzrostach przychodów, które już mają czas na dobre wyniki i wzrost wartości
[x]
MIRACULUM 0,98% 0,62 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.