Trzeba by do sądu podać i władze spółki i tych którzy ją wykluczyli z NC. Jak się dopuściło spółkę do NC i inwestorzy w dobrej wierze nabywali jej akcje to nie powinno się spółki wykluczać z obrotu. Niech nałożą na prezesa czy RN wysoką karę finansową za brak Raportu. Ja nie mam wpływu na to czy go opublikują czy też nie. Więc dlaczego mam być za jego brak ukarany?>?>?>?>?>?>?>?
Mi bardzo "miły" pan z biura gpw powiedział, że inwestując w daną spółkę sami podejmujemy się ryzyka np. takiej sytuacji jak u nas. W biurze serenity albo nikogo nie ma albo jest pani która nie ma uprawnienia do odpowiadania n a pytania które zadawałam. Potem się dziwią, że ludzie kombinują....jak orasz w pracy do dostaniesz 1500 a tu bez wysiłku, bezkarnie możesz zgarnąc kasę innych ludzi...w sumie sami je podarowaliśmy panu n :(
Dnia 2012-10-14 o godz. 20:59 ~ONA napisał(a):
> Mi bardzo "miły" pan z biura gpw
> powiedział, że inwestując w daną spółkę sami podejmujemy
> się ryzyka np. takiej sytuacji jak u nas. W biurze serenity
> albo nikogo nie ma albo jest pani która nie ma uprawnienia
> do odpowiadania n a pytania które zadawałam. Potem się
> dziwią, że ludzie kombinują....jak orasz w pracy do
> dostaniesz 1500 a tu bez wysiłku, bezkarnie możesz zgarnąc
> kasę innych ludzi...w sumie sami je podarowaliśmy panu n :(
sluchaj sie milego Pana
wzieles od niego dane personalne?skoro taki szpec to pewnie prokuratorowi tez tak wyjasni dobrze jak tobie
nie znam spolki serenity ale jesli czujecie sie oszukani to w te pedy do prokuratora zlozyc zawiadomienie o wysokim prawdopodobienstwie popelnienia przestpstwa nikt za was tego nie zrobi zbadajcie raporty dokument informacyjny,co mialo byc a co jest itd zlozenie wniosku do prokuratora nic nie kosztuje a moze pomoc ,dziwne ze na fali AMBER GOLD GPW usuwa spoleczki z NC czyzby sie czegos bali?rychlo w czas ale radze sie zastanowic dlaczego tak robia
i do roboty zamiast plakac na forum piszcie zawiadomienie