• złoto dla zuchwałych Autor: ~trzymająca16piw [95.49.30.*]
    czytam te wpisy o naszej spółce i mam wrażenie jakbym już gdzieś to wszystko czytała i znała. Czyż nie macie wrażenia, że to jak w bajce Brzechwy "Na wyspach Bergamutach podobno jest kot w butach, widziano także osła, którego mrówka niosła, jest kura samograjka znosząca złote jajka....." To nasza spólka właśnie. Ale czy nie lepiej właśnie wierzyć, że tak jest, wyobrazać sobie, że kiedyś te akcje będą jak złoto dla zuchwałych.
    Po co pisać te głupoty, że ktoś chce spólkę przejąć za bezcen a niech ja bierze może postawi w końcu na nogi i zrobi porządek. bo inaczej dalej będziemy tkwili w letargu. opracowana do perfekcji technologia a sprzedaży zero? Ja nie jestem przywiązana do nazwy spólki wazne dla mnie żebym zarabiała.
    Moi drodzy po co kłotnie, po co wasze spory głupie wnet i tak zginiemy w zupie..
  • Re: złoto dla zuchwałych Autor: ~xyz [178.36.8.*]
    Tylko że raz już nam coś takiego obiecano (w kwietniu) i daliśmy się nato nabrać. Miał być inwestor napływ kapitału nowy Zarzadi i co i nic. Oczywiście że lepiej jeść tort z innymi niż g... samemu nie mniej jak ktoś chce chce przejąć firmę to niech złoży uczciwą ofertę bo raz już podpisaliśmy czek in blanco i nie mamy z tego nic więc czemu powtarzać operację poza tym jest jeszcze ok. 5 mln sztuk akcji do rozdania jak ktoś chce wejść do Spółki to niech złoży ofertę RN i tyle
  • Re: złoto dla zuchwałych Autor: ~Gerg [5.185.42.*]
    ...w zupie? Nie wydaje mi sie. Chyba ze ktos duzy zasiadl za stolem. Tylko jestem spokojny o zdolnosci malych i sredniakow. W kultowym polskim filmie popierdulka sprawila, ze duzemu zupa stanela czyms w gardle.... Najpierw podpisane umowy, ktore ma zobaczyc akcjonariusz, potem zaliczki, potem emisje. Inaczej duzy sie udlawi popierdulką.
  • Re: złoto dla zuchwałych Autor: ~sopelek [178.202.215.*]
    czyli nie w zupie tylko w dupie!
  • Re: złoto dla zuchwałych Autor: ~mis 12 [37.225.63.*]
    widze ze wybralas sie na zakupy , trzymajaca , ale czy warto ?
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.