na pewno nie jestem sam - musi być jakiś sposób na chociażby częściowe odzyskanie naszych pieniędzy. Czy to już koniec zostaliśmy z nic nie wartymi zapisami na rachunku maklerskim -których nawet nie można jako straty rozliczyć? czy sa wśród ubranych jacyś prawnicy, przecież można sprawę zbiorowo wytoczyć przeciwko Nalepie, przecież kłamał i nie wywiązał się z funkcji prezesa!!!!
Wychodzi na to że pozostaje pozew zbiorowy i program Pani Jaworowicz!!
Wątpię czy jest szansa żebyście cokolwiek odzyskali! Nawet gdyby założyć sprawę Panu Nalepie to zanim sąd dokona oceny działania spółki Pana Nalepy to już go nie będzie w kraju. Facet już na was zarobił takie pieniądze że nie musi się martwić o swoją przyszłość do końca życia.
No kurcze nie mogę się uspokoić. Zarząd giełdy też śmierdzi nieuczciwością jak można tak z dnia na dzień zawiesić notowania a potem zdjąć z giełdy spółkę a właściwie to ukarać akcjonariuszy za udział w emisji którą sami nagłośnili i umożliwili. Przecież przy wprowadzeniu spółki to były zapisy, terminy itd. a przy zdjęciu wieczorem info, potem zawieszenie i wywalenie a my????????????
uwazasz,ze kto za ciebie wszystko zalatwi ?
panstwo takimi sparawami sie nie zajmuje ,to twoja i moja sprawa sami sobie narobilismy bigosu .
mozesz tylko tyle tj. pokrzyczec sobie na forum i tyle