Bardzo proszę o nie podszywanie się pod moje nazwisko.
Chciałbym poinformować, że na walnym 28 września akcjonariusze mogli zobaczyć dokumenty z których wynikało, że Pan Prezes Nalepa mający dostęp do rachunku maklerskiego serenity kupował i sprzedawał akcje własne w ilości ponad 200 ml szt w roku 2011.Udało się prezesowi w ten sposób podbić kurs w pewnym momencie nawet do 40 gr,w tym czasie komunikował , że sprzedawał cześć swoich akcji.Spółka prawdopodobnie straciła na tym ponad 2 ml zł i po zmianie zarządu wystąpi z takim roszczeniem wobec Prezesa Zarządu Pana Nalepy.
Jeśli Pan Prezes Nalepa twierdzi że to jest nieprawda niech ujawni operacje z rachunków maklerskich spółki.
Jeśli ktoś chce zobaczyć dokumenty świadczące o niezgodnej z prawem działalności Pana Prezesa niech da znać to podam kontakt .
Wiam
Proszę o info na temat tych dokumentów ponieważ jestem właścicielem dość dużego pakietu akcji Serenity i wiem ,że prezes Nalepa z ( Rodzinką) działał na szkodę firmy i akcjnariatu .
e-mail podam po przez zakodowany system wp.
Pozdrawiam
To robi się coraz ciekawsze,serenity zaczyna mi wyglądać jak AmberGold tyle, że w innej skali,ale te dwie afery łączy miasto Gdańsk, to też ciekawostka.
Ale strata to strata dla każdego oskubanego.Ciekawi mnie też jedno gdzie była RN spółki, bo jak czytam komunikat, że Pan Czucha nagle rezygnuje z członkostwa w RN podając jakiś bzdurny powód, to mnie krew zalewa. Czy ten Pan w ogóle interesował się tą spółką czy tylko trwał w RN?.A teraz kiedy jest okazja przez powołanie biegłego rewidenta aby wyjaśnić wiele rzeczy, dotyczących majątku to ten Pan nagle rezygnuje.
Nie tak łatwo Panie Czucha, odpowiada Pan nadal za zaniechania działania.
Panie Andrzeju jak można skontaktować się z Panem w celu uzyskania informacji o działaniu prezesa w spółce?
zgadza się , nawet adresy w pewnym momencie mieli obok siebie. teraz trzeba szukać pod nowym adresem, tylko czy ktoś tam urzęduje?
ciekawe co spółka w sobie ma i czy coś jeszcze ma, skoro biegły nie badał tu niczego od dawna.znając życie to prezes też nie ma niczego, jest goły i bosy.dobrze że rodzina za to ma.
jak można zapoznać się z tymi dokumentami?