Papieru nie braknie-zobacz na sierpniowe obroty i nikt sie nie ujawnił. Duzo tu graczy DT.
Trzeba powrócic powyżej lini trendu kreślonej przez 27-06, 16-07, 8-08, bo jak na razie odbijamy się od niej od spodu i kreślimy prawe ramię RGR. Jak przejdziemy to będzie eksplozja ponad 4 zł, oczywiście w dłuzszym terminie. Jak nie to wrócimy dużo nizej.
Brak nowych informacji rodzi tylko spekulacje na krótki termin, bez tego osobiście nie widze dłuższego trendu wzrostowego.
razem z Hotblokiem stworzyli by dobry duet. Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej (NFOŚiGW) opracował projekt pierwszego, realizowanego ze środków publicznych, ogólnopolskiego programu dopłat do budowy domów energooszczędnych. Program: „Dopłaty do kredytów na budowę domów energooszczędnych” ogłoszono 18 maja 2012 r. Obecnie poddano go szerokim konsultacjom w ramach Forum „Energia – Efekt – Środowisko”.
Cele programu to wsparcie budownictwa energooszczędnego, zarówno jednorodzinnego, jak i wielorodzinnego oraz przeciwdziałanie emisji dwutlenku węgla (przewiduje się, że w wyniku programu zapobiegnie się emisji ok. 50 000 ton CO2 rocznie).
ŁAŁ!!! Zaglądasz tu, bo co , bo nie masz co robić czy co? Masz umoczoną kasę - a ja ci mówię nie przejmuj się tu zrobisz i swoją kasę odzyskasz, papier ładnie chodzi, obroty w porzo, technika i fundamenty tu nie mają żadnego zastosowania, tylko plecy naszych słynnych spekulantów-akcjonariuszy i koniec. Kiedy będę sprzedawał to ci napiszę.
a spoko:) na resbudzie troche pogrywam, tu akumulacja trwała jak pewnie zauważyłeś po przepychankach słownych z forumowiczem o którym nie bedziemy wspominać...
PSW mam zatankowane i dobieram a i spójrz na Weste - wykres bomba a za chwile wyniki (25.11) wiekszość przewiduje że będą kiepskie ale nikt nie sprawdził chyba cen ołowiu ktorych spółka zrobiła niezłe zapasy - pod koniec kwartału były na maksimach:) a to może znacząco wpłynąć na wyniki... pozytywnie oczywiście:)
przeciez oni mowili ze nie w Polsce beda dzialac ...tylko bulgaria i katar na poczatek....z fotowoltaniki sa lepszxe pieniadze a gdzie ja robic jak nie tam gdzie jest slonce :)
spokojnie kolego bedzie 5 zeta zaczna sie informacje