mam nadzieje ze odrastaja i polecasz specyfik kolega ;) tydzien kiepski,nawet nowe minima zaliczył po 1zł??wie ktos kiedy dokładnie bedzie raport za 2kwartał??licze ze przychodow beda mieli z 80tys,oby było wiecej :)
Paczka przyszła w środku tygodnia.
W sobotę byłem u fryzjera i ostrzygłem się na krótko (10 mm) - zawsze lepiej będzie tym się smarować i widać gdzie pojawiają się następne miejsca łysienia.
Kurację zacząłem w sobotę, postanowiłem smarować tym się co 2 dzień (za każdym razem trzeba wcześniej umyć włosy).
Już na początku widzę jedną wadę. Tego kremu w tubce zostaje jakieś 25% na ściankach, trudno jest taką tubkę opróżnić całkowicie. Po prostu krem jest za gęsty. Trzeba tubkę odwróć do góry nogami na cały dzień i resztki krem spłyną powoli na dół. Problem w tym, że jest to ok. 25% całej tubki !!! Muszą się oni nad tym zastanowić. Albo krem będzie bardziej rzadki lub inna konstrukcja tubki.
Po połowie kuracji (7 dni - postanowiłem smarować się codziennie, w sumie zalecane) mam mieszane uczucia. Powiem szczerze, jakiś spektakularnych rzeczy nie zobaczyłem, ale to dopiero połowa.
Na forach dziewczyny stwierdzały, że albo nic im nie pomogło lub że włosy się wzmocniły, nabrały jednolitego koloru i były zdrowsze (po stosowaniu trwałych).
Mnie bardziej interesowało czy zacznie znikać łysina. Na razie nic takiego nie zauważyłem.
Skończyłem testować specyfik.
Jeżeli chodzi o pojawiająca się powoli łysinę ..... nie za uwarzyłem jakiejś różnicy.
Pytanie, czy pomogło?
Trudno powiedzieć :|
Średnio zadowolony
wspołczuje koledze,ze specyfik nie pomogł na łysine ;) za to dzisiejsza sesja dosyc ciekawa,ciekawe kto skupowal akcje po 1.20 i kto sprzedawał z ukrytego??!!
nie widziałem tej wiado w piatek,to teraz ciekawe kto kupił 1,5% akcji za 120 tys ?!i czy nadal skupuje z rynku powolutku :) robi sie ciekawie coraz ciekawiej i niech zacznie szybowac do nieba w koncu ;)
Nigdy nie będzie specyfiku, który podziałą na włosy w krótkim okresie. Cykl wzrostu włosa trwa przecież kilka tygodni - więc żeby stwierdzić skuteczność specyfiku ( lub jego nieskuteczność ), powinieneś stosować go przez co najmniej kwartał ( a może pół roku ).
Wyjdzie spora kwota ? Przeszczep i tak będzie droższy ( i zostawia blizny ) - więc warto zainwestować. Mogą być to wyrzucone pieniądze, owszem - ale wówczas nie warto trzymać akcji spółki, która produkuje placebo.