• Fajna spółka Autor: ~JankoInwestor [83.26.42.*]
    Tylko nie do kupienia. Dzisiaj próbowałem różnych wariantów ale wajhowy nie puścił ani gronia ponad widły. Wstyd się przyznać ale nie osiągnąłem nawet 1k akcji. Napiszcie coś więcej o spółce. Od kiedy jest na parkiecie? Wiadomości to ona podaje trochę śmieszne. Pisze że jest największym w Europie podgrzewaczem stali a raptem ma obrót 600k pln-ów No to jak to z nimi jest. A kurs poszybuje tak jak chcą obecnie właściciele. jak w obrocie jest raptem około miliona akcji i nikt nie chce sprzedawać to i cena sięga nieba. Gorzej jak ją wywala na fiksy z powodu braku płynności.
  • Re: Fajna spółka Autor: ~IWO [94.251.217.*]
    Mieli coś 690K obrotu ale na koniec 2011. chyba za ostatni miesiąc?? a sprzedali ok 3mln akcji. Kto to łyknął. Ja trochę też ;-).
  • Re: Fajna spółka Autor: ~alien [87.205.185.*]
    Takie tam jakby ktoś nie widział i nie słuchał prezesa TermoRex'u
    http://gpwmedia.pl/entries/4133/
  • Re: Fajna spółka Autor: ~NowepołąCzenie [31.63.142.*]
    Kolejny geszefcik na NC.
    Właściciele opchną leszczynie akcje i niech się cieszy.
    NC ma prawie same spółki o obrotach straganu na bazarze.
  • Re: Fajna spółka Autor: ~zielony [83.238.15.*]
    około 500 000 akcji kupili członkowie zarządu. A oni raczej z drobnymi nie wyją. tak,że może być grubo
  • Re: Fajna spółka Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    jak dla mnie moc papiera-kapitalizacja-uuuu-nie dla mnie.życzę szczęścia pozdrawiam
  • Re: Fajna spółka Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    ale podziwiam ludzi którzy dalej biorą po 4 i więcej-to odwaga moim zdaniem niebywała-jeszcze raz pozdrawiam.
[x]
TERMOREX -0,71% 0,69 2025-10-03 09:55:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.