• Co Wy na to? Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    Czyżby ktoś nas odwiedził, czy raczej początek się skupu zaczął? Ponawiam prośbę - trzymajcie, wiecie, że jak zaczyna rosnąć, to nie jest to jeden dzień i 20%, tylko znacznie więcej...przy okazji - chętnie posłucham Waszych opinii - dlaczego teraz ten wzrost i pod co?
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~gomba_:) [46.112.45.*]
    To dzięki wybitnej Radzie Nadzorcze:

oto jeden z nich, który dba o kurs naszych akcji:

3) Grzegorz Kurek
    Pan Grzegorz Kurek posiada wykształcenie średnie. Jest studentem Szkoły Głównej Handlowej oraz Instytutu Socjologi Uniwersytetu Warszawskiego. Od października 2012 r. jest pracownikiem działu reklamy i marketingu NTT System S.A.
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~renifer czerwononosy [62.152.145.*]
    po prostu zlitowali sie dzisiaj juz nad nami :)
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    No to niech się tak litują do 2 PLN...ja mam średnią historyczną, więc jakiekolwiek ruchy wykonam ( co ja piszę?) w okolicach 1,3...
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~Jacek81 [95.41.185.*]
    Przyczyny no cóż - może być ich wiele :
    - metoda kiszenia kursu nie dała spodziewanych rezultatów ( ja sam trzymam do póki nie będę na małym plusie - około 1.2 zł , mam prawie 300k tego papiera sic! - aż tyle niestety - i wiem że to był błąd ale z drugiej strony spółka ma ogromną nadwyzkę aktywów ( zapasy , nieruch , należności ) itd nad zobowiązaniami także na pewno bankrut jej nie grozi - dlatego nie oddawałem i trzymałem
    - Loomba coś jednak wskurał ;) , nie wiem dlaczego ale gościa lubię w przeciwieństwie do kurków
    - kapitalizacja i płynnosć firmy na gpw - to też element ważny jak mi się wydaje przy np , negocjowaniu kredytów z bankami ( lepsze warunki )
    - młody kurek zaczyna rządzić , chce się popisać przed dziewczynami i zależy mu na wzroście kapitalizacji ;)
    - muszą zmienic maklera z idm ( co skup robi ) - też bym zmienił ;) , że ja to scierwo kiedyś miałem - dobrze że wyszedłem przy 2 zł :)
    - gpw wyrzuca niektóre spółki z wig , ważna tu chyba jest płynnośći kapitalizacja - a ntt wiadomo średnio z tym , teraz im się udało są w indeksie ale jak będzie ? , musza się więc starać , moją nową inwestycję Budopol np wywalili - a spółka zajebista tyle że mała
    - uświadomili sobie ze nie można robić w h... akcjonariuszy ( gdyż może sie to kiedyś zemscic )a to czynili zwłaszcza przez ostatnie pół roku , mówię tu skupie który miał być i coś sie nie rusząl , podbitce przed itd - takie granie w h...

Podsumowując chyba idzie ku dobremu aczkolwiek na razie nic pewnego ;)
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~makmk [178.73.63.*]
    U mnie podobnie (także z wolumenem), więc ręka zadrżeć powinna dopiero przy kursie 1,3...nie spieszy się, tyle czekaliśmy, to warto wziąć kiedyś prowizję za czas; może wreszcie jakiś kontrakt, może znacznie lepsze wyniki? Dziwne jednak, że ktoś zaczął kupować w piątek. Może to chwilowe wybicie pod większy zbyt? Tylko po co?
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Zapomnijcie co było, pogódźcie się ze stratą. Ta giełda nie działa tak jak myślicie. Dla właściciela który MA i nie chce sprzedać a chce dokupić LEPIEJ jest jak jest tania. Popisywać przed dziewczynami mu tatuś nie pozwoli.
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Myślę, że to ten dzień. Dzisiaj wrócił mój "syn marnotrawny", gołąb pocztowy z litewskimi blachami. Powłóczył sie po okolicy, zatracił na zdrowiu, wymarniał. Jak zrozumiał, że w moim gołębniku jest najlepiej. Podobnie z akcjami syfa, wraca na właściwe miejsce. 2,5 zł do końca października - chyba, że co niektórym zachce się wcześniej realizować zyski.
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~renifer czerwononosy [62.152.145.*]
    rezlizowac zyski...?
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.59.*]
    wszyscy dobrze wiemy ze tu nie chodzi o 20 40 80% tylko o 700% jesli nie wiecej... jak bedzie hossa jak 5 lat temu... i to ten kto JUZ ma kase moze sobie zbierac i czekac bo MA KASE I CZAS... i dlatego jestesmy na starcie juz przegrani i np. dlatego siedze tyle lat umoczony...ale mam juz znieczulice boje sie tylko ze jak zacznie rosnac to nie wytrzymam cisnienia i bede chcial zagrac a potem zamiast spasc poleci dalej w gore ... i wtedy sie zalamie
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~mlody [31.1.118.*]
    moim zdaniem to bylo po prostu podniesienie pulapu kiszenia na kolejne pol roku z 60 na 70 gr . :/
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~mlody [31.1.118.*]
    na co Wy liczycie ? czy kurki dotrzymuja danego slowa ;)
  • Re: Co Wy na to? Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.41.*]
    mlody nie bierz tu nas starych pod siusiu bo wszyscy wiemy ze za tym stoisz... jedz o gory bo iwecznie mlody nie bedziesz
[x]
NTTSYSTEM -0,48% 10,40 2025-09-26 16:37:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.