• BGE cena Autor: ~jurek [89.250.199.*]
    Wydaje mi sie ze nie bedzie latwo zejsc ponizej 0.80 zl
    Prognozuje cene na koniec miesiaca 2 zl
    Co Wy na to?????
  • Re: BGE cena Autor: ~Niki [83.6.181.*]
    Nic nie prognozujesz tylko myślisz życzeniowo. A takie wpisy to albo naganianie albo próba przekonania samego siebie, żeby nie sprzedawać bo jeszcze dużo zarobisz. Oczywiście mogę się mylić w ocenie twojej osoby na podstawie bardzo lakonicznego wpisu ale abym zmienił zdanie to musisz przedstawić swoją argumentację (inną niż "chciałbym, żeby było 2 zł" - ja też bym tak chciał) po pierwsze dlaczego ma jeszcze mocno urosnąć i dlaczego akurat do 2 złotych.
  • Re: BGE cena Autor: ~jaaacek [83.24.201.*]
    Niki po Twoim wpisie mam przypuszczenia czy aby nie jesteś podrażniony ? :)
  • Re: BGE cena Autor: ~qwa [83.26.127.*]
    wy to dopiero macie nasrane w dzbanek :-)
  • Re: BGE cena Autor: vvu132 [82.160.131.*]
    Wyśpij się:). To niewykluczone, ale szczerze? Prędzej porwę się na prognozę kursu w styczniu niż za tydzień (na 2 fixach).
  • Re: BGE cena Autor: ~komandos [178.43.225.*]
    Wedlug mnie, Jurek całkiiem nieglupio zauwazyl, że kurs nie tak łatwo zbic nizej nie poswiecajac na to wiekszej ilosci akcji. Na NC jest sytuacja szczególna, bo obroty na calum rynku sa b. male, stad kapital spekulacyjny skacze z akcji na akcje, wiekszośc papierów jest w ogóle nie ruszana. Nie odkryje Ameryki, ze BGE jest teraz silna fundamentalnie, ale na razie nie ma jej kto kupować, bo DT (spekóła } przeniosła się na inne spólki, ze względu na 2 fixy ograniczające bardzo krotki zarobek. Ale ci, którzy teraz kupuja akcje, wiedzą o tym i raczej sa skłonni troche poczekać, bo na BGE nie czeka sie teraz , jak na goracej blasze . Myśle też, że całkiem niedlugo spólkę zauważą poważniejsi inwestorzy i droga na północ będzie otwarta. I jeszcze z innej beczki. GPW nie chciała, aby kursem manipulowac, to niech sie teraz przypatrzy na ordynarną manipulację TKO dla zbicia kursu otwarcia. To jest b. łatwe, wystarczy mieć trochę kasy i troche akcji, bo rynek jest płytki.
  • Re: BGE cena Autor: ~jurek [94.42.88.*]
    To nie prognoza -patrze na zlecenia i nic sie nie dzieje
    wczoraj troche dokupilem i bede to robil do konca roku
    ja prognozuje tutaj minimum 5 zl do konca roku i nie jest to nic wielkiego dla akcji tej spolki
    pomyslcie co sie bedzie dzialo jak podadza dobre wyniki pare info i przejdzie do notowan ciaglych ????
    ok-moze tez byc tak jak uwazacie-spolka bankrut i wykluczenie z notowan ale to wlasnie jest gielda
    ZYSK JEST POCHODNA RYZYKA
    powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.