Witam. W piątek 10Polski 4,68 wczoraj 4,67 - PLN drogi, vol. nie oszałamia - na poniedziałkowej sesji obecny był tylko krajowy kapitał, zagraniczni na razie obligi /tak myślę/. W tyg. czekamy na eu/us1.30 opór 1.31 /może 1.32 do piątku?/. Pozdrawiam cichutko :) obecnych i zaspanych.
Dnia 2012-10-02 o godz. 09:13 maciek. napisał(a):
> Chyba gruby odkrył karty.
Ktoś Ci Maćku karty odkrył wcześniej. Zabrakło czegoś?wiedzy czy wiary?
Pamiętaj o pierwszym zasięgu [ tygodniowa linia spadkowa].+fale dobrze rozpisane i wolumeny lokalne na szczycikach które muszą je potwierdzać.Ale to chyba obcy Ci temat.Tu nos rządzi dlatego katar częsty.Oznaczenia gracza 7777 zignoruj .On jest zagrożeniem sam dla siebie.Będzie i jeszcze w górę i w dół.linia na dołkach[ tygodniowy] ma ogromne znaczenie.Wg.mnie drugi portfel jak powstanie linia się obroni.
Zdrówko graczu.
Witam ,
efekt końca kwartału sie skonczył plus jak to często bywa dodali wzrostowy poniedziałek .. nasze spółki z W5 wysoko , zwłaszcza koń pociagowy KGHM .. więc może czas wrócić do rzeczywistości i ruszyć do dolnego ograniczenia konsoli .. może nie od razu i z kopyta , ale jednak ..
.. osłabienie złotówki nałożone na "moc" GPW też tak wskazywałoby ( dystrybucja ) , ale nie upieram się .. zobaczymy ..
Ta Ameryka to tylko wprowadza zamieszanie, bo jeżeli popychana dodrukiem robi takie numery jak wczoraj, że gasi prawie cały 1 % wzrost, to ciężko całkowicie przejść na pozycje optymistów. Ale nasze parcie do góry na rosnącym LOPie, poparte niemałym obrotem na kasowym sugeruje, że możemy iść swoją ścieżką przynajmniej do testu maksów...
ja od 45,80 gram szorty na Orlenie , staram sie zamykać niżej i odswieżać wyżej .. taka lajtowa zabawa bo niewielkie zaangazowanie depo a przy tym , jak mówi @Termi , byle do przodu :-)
na FW20 ciągle czekam , ale jak dziś sie nie przebijemy górą , raczej już wezmę S ...
spokojnie można brać witaminy, jeść owoce. Natomiast taka pewność odnośnie otwierania pozycji na rynku jest często zgubna. Ja swoje długie zamknałem dziś po 2442 i na chwilę obecną nie jestem pewien żadnego kierunku. Widzę w ramach fali trzeciej przebicie na indeksie 2424 i dokończenie tej fali na nowych szczytach więc to dotknięcie ostatnia szczytów i zwała nie jest dla mnie taka pewna.
odkrywcze
coraz czytelniej widać
subiektywnie z 2384 zaczęliśmy Vw3?scenario lekko wzrostowy
wolałby że nadal iiwIIIw3 (ale złamanie 2350 mniej prawdopodobne)
więc preferowany Vw3 potwierdzenie wybicie szczytu broni (2384)
w V iii broni (2411) jeżeli w V i broni (2398)
pozdro
Dnia 2012-10-02 o godz. 14:45 ~7777777777777 napisał(a):
> odkrywcze
coraz czytelniej widać
subiektywnie z 2384
> zaczęliśmy Vw3?scenario lekko wzrostowy
wolałby że nadal
> iiwIIIw3 (ale złamanie 2350 mniej prawdopodobne)
więc
> preferowany Vw3 potwierdzenie wybicie szczytu broni (2384)
> w V iii broni (2411) jeżeli w V i broni (2398)
pozdro
Co trzeba było w treści na innych poziomach ..elliottowski niedouku .
zielone kolory w stanach wybronione więc u nas jutro zagrywka pod stopy. Oczywiście wielu patrząc na spadającą gwiazdę jaka się dziś utworzyła powie "puknij się ...." ale ja tak jutro zagram. Oczywiście biorę poprawkę na porannych azjatów i fut amerykański ale jestem dobrej myśli
witam , widze kolomyji c.d. czasem lepiej postać kilka dni z boku i popatrzec swiezym okiem na te marne szarpniecia wg mnie jutro mozliwe podbicie nawet do 2465 na koniach , zgarniecie wiekszosci stopow i powrot tam czekam na moje eski .