• JEST INFO ????!!!!! Autor: ~git [83.22.203.*]
    Po zakończeniu sesji spółka opuści skład indeksów WIG-Plus, WIG, WIG-Poland i WIG-budownictwo"

Dobierac !!!!
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~JEST INFO ????!!!!! [83.30.225.*]
    Budopol SA wygrał przetarg...
    Data dodania: 05-09-2012

Budopol SA wygrał przetarg na wykonanie robót budowlanych polegających na przebudowie i rozbudowie hali basenu Zespołu Szkół Medycznych zlokalizowanego przy ul. Swarzewskiej w Bydgoszczy. Kontrakt o wartości ponad 6.860 tysięcy zł zostanie zrealizowany do grudnia 2013 roku.
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~cisza [83.30.225.*]
    cisza
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~Czekacie [82.145.211.*]
    Na co czekacie puki taniutko jak barszcz
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~brać [83.30.226.*]
    brać puki taniochaaaaa
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~retro [195.138.200.*]
    jak opuszcza wig to juz jest koniec spółki
  • Re: JEST INFO ????!!!!! Autor: ~Shogun [95.40.92.*]
    z tego co wiem i się domyślam to główna przyczyna opuszczenia wigu jest bardzo mała kapitalizacja poniżej 5 mln eur , a także płynnośc spółki Gpw robi sobie chyba takie czystki :D . Jak wróci choć na 0.50 to powinien być come back . Opuścić wig to nie znaczy że spółka smieć - bo śmieci zostały :D . A z Wigu z tego co patrzę znikneła nawet Debica z kapitalizacja ponad 600 mln , cholera wie wiec o co im chodzi ?

Jak chcesz to sprzedaj , ja dokupuję a ze sypią to mozna dobrać tanio - dzis ktos hapnąl 92 k za jednym strzałem . Ale co niektórzy chcą zdołować kurs jak wczoraj po 15 tej chyba 100 akcjami na 0.28 - żenada . Obejrzyj sobie dokładnie raport budka jak ktos juz wczesniej opisał aktywa ile zobowiązania , przemysl , porównaj do innych z branzy , zobacz wartosc firmy aktualną . Do niczego nie namawiam . Pamietaj też że gdy uda się połączyc gant z geo to budek powinien na tym bardzo mocno zyskac - prawdopodobnie nie zdążysz kupić :/
[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2017-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.