k.... tu bedzie na bank 5-6 zł i nie gadajcie mi ze gadam farmazony !!! nniech kazdy wezmie kartke papieru i obie rozpisze ile jest warta ta społka !!!!!!!!!
kapitalizacja - 5 mln zł
Zysk połroczny - 4 mln zł
-obroty miesieczne na poziomie -16 mln zł
- budowa 3 biogazowni
-PLANY O DYWIDENDZIE
Zawarcie tej umowy stanowi kontynuację działalności handlowej na rynku biomasy, która to działalność zapoczątkowana została przez Spółkę w sierpniu b.r."
ZAPOCZĄTKOWANA W SIERPNIU i kolejno padł komunikat :
"Zarząd BGE S.A. informuje, iż w pierwszym, niepełnym miesiącu realizacji kontraktu na dostawy oleju rzepakowego, o którego zawarciu Emitent informował raportem bieżącym Nr 16/2012 z dnia 8.08.2012, obroty Spółki z tytułu realizacji tego kontraktu osiągnęły wartość ok. 5.820.000 zł."
a więc tak naprawdę jesteśmy dopiero w początkowej fazie budowania wielkiej pozycji na rynku , dowodzi tego takze ogłoszenie przetargu na budowę biogazowni. W końcu zaczęło sie to o czym od półtorej roku tylko było mówione , teraz sa fakty. GPW ma prawo i jak widać wzieło sie do roboty by troche byc godniejsza zaufania instytucja , zaczeły powstawać segmenty SHLR HLR do którego trafilismy poniewaz liczy sie okres 3 miesięcy i kazdy musi byc traktowany równo dlatego BGE musi podac plany przyszłościowe , sytuacje finansowa bo przez rok sprzedawali tylko marzenia i w mojej opinii zaczynają one sie spełniać.
Napisał to jaaacek. Wykorzystałem to bo jest dobrze napisane.
sory ze przeklejam twohego posta i dzieku za jago uzycie ! CZYTAJ JANKUINWESTORZE !
co masz na myśli??
to, że muszą dać sprawozdanie?? już jedno dawali;)
a myślę, że gdyby było źle to nie mielibyśmy teraz nowego dużego akcjonariusza...