Jeśli ktoś miała nadzieję, że była Prezes nie działa już w DSS-ie, to oglądając wczorajszy program w TV "Państwo w państwie" srogo się zawiódł. Mielismy doskonałą okazję dowiedzieć się z niego, ze Pani Małgorzata Then jest teraz Doradcą Zarządu DSS:) i nawet polubiła pokazywać się w telewizji, nawet, gdy tematy rozmów sa cokolwiek niewygodne. Nie da się nie odmówić słuszności zostawienia Pani Then w DSS, bo kto jak kto, ale była prawą ręką prezesa i zna najwięcej tajemnic i przekrętów.
oglądałem wczoraj,małgosia dalej w akcji,,,niedługo dss się osunie pod swoim ciężarem,i nie doczekamy układu,jak to mówią-państwo w państwie!!!!pozdrawiam
Nic się nie osunie tylko przesunie polecam lekturę KRS - wystarczy wstukać w google DSS MINERALS sprawdźcie datę założenia spółki i już możemy rozpocząć wariacje na temat ..........
Albo prościej : http://www.krs-online.com.pl/dss-minerals-sp-z-o-o-krs-717313.html
No cze. Gnadalf przyjacielu w niedoli . Co jest z tymi zwolnieniami ? Bo jak ostatnio rozmawiałem z paroma osobami ,które same odeszły ze względu na znaczny spadek komfortu pracy myślałem że troszkę przesadzają ale widzę , że DSS wziął się za porządki , a co do DSS MINERALS to scenariuszy może być wiele ale tu trzeba będzie poczekać na sprawozdanie roczne jeśli będzie bo i tak ginie w gąszczu innych spółek DSS . Może też być tak , że DSS Minerals świadczy tylko usługi doradcze w DSS i niepotrzebnie się podniecamy . Zobaczymy po nowym roku jak to będzie - część kasy zapłacili z funduszu gwarantowanych świadczeń i ten temat jest już zamknięty a teraz muszą się mocno gimnastykować żeby utrzymać ciągłość pracy i sprzedaży bo na ten rok pokrycie produkcji mieli głownie na swoje kontrakty na A2,A4 a te poległy i jeżeli faktycznie chcą wyjść z dołka to muszą korzystać z każdej okazji aby omijać własną kasę m.in. spłacajac część długów przez GDDKiA lub tanio kupionymi akcjami , które zgodnie z założeniami układu będą połową zwracanej wierzycielom kwoty.
dss minerals to spolka celowa powolana do eksploatacji zloz piasku na potrzeby autostrady, zapytaj Piotra :) on tam był/jest KRZtem
pozdrawiam wszystkich fanow społki :)))))))))
No dobrze. Tylko czemu powstała w chwili kiedy już kończyło się zapotrzebowanie na piaski na autostradzie bo poczatek grudnia z tego co widziałe był początkiem końca , ale mogło być jak piszesz bo opłacalne moglo być oderwanie się od dostawców którzy chcieli wozić tylko za gotówkę i po sporych stawkach.
TO NIECH RZĄDZI TYLKO NIECH ODDADZĄ TO CO ZABRALI NIE MÓWIĄC O JAKIMŚ GODZIWYM ZAROBKU BO TO TEŻ SIĘ PRZYDA CENA POWINNA BYC CONAJMNIEJ JAK NA POCZĄTKU ROKU heeeeee... heeeeee..... ale czy będzie ja wonpie , pejsy jak kursu nie pociągną to nich inny nie szarpnie*****************