Prymitywa to sobie znajdź w rodzinie śmieszna istotko. Na żadne konkretne pytanie nikomu nie odpowiedzialas jedyne co rozsądnego potrafisz napisać to Twoje teksty typu dzida, mam intuicję etc a jak ktos Cię skrytykuje to nie prowadzisz merytorycznej dyskusji tylko od razu atakujesz. Ale tak to jest jak nie ma sie nic rozsądnego do powiedzenia a Twój post zatytułowany formacja Dinozaura rozbawil wiele osób do łez.
ada czytam wasze posty są i pozytywne i prymitywne ty się wyróżniasz na duży plus,na różnych wątkach,tylko niepotrzebnie odpis€jesz na bzdury. mdevelop kupiłem tydzień temu i góra miałem inne o których pisałaś .
pewno masz rację ale ja się nie żyłuję, mnie to bawi. Cieszę się z twoich sukcesów. Spróbuję poszukać jeszcze czegoś fajnego. Zastanawiam się tylko czy podawać to do publicznej wiadomości. Chodzi mi o kmiotów w stylu ATS. Niech sam sobie poszuka. Ciekawe czy chociaż raz trafi ;)
Ada... jak bym mial jakies typy... a w Twoim przypadku kilka sie sprawdzilo, to bym je podal. Gielda to nic innego jak samospelniajaca sie przepowiednia/klatwa... im wiecej osob uwierzy tym wiecej zagra w ten sam sposob a spolka zyska. I nie gadac mi tu o fundach czy technice...od dawna nie widzialem spolki, ktora reaguje jak powinna... to wszystko to tylko duzy kapital albo wiara (doslownie) drobnych, ze cos z tego bedzie, albo ze podlaczyli sie pod grubaska:).
masz rację. Wszak nie od dzisiaj wiadomo, że bananowa to jedna, wielka szulernia. Tutaj się nie oszczędza na przyszłość kolekcjonując akcje, tutaj się gra. W przeciwnym razie, zostaniesz z ręką w nocniku. :)
Ada jakim prawem nazywasz mnie kmiotem co ? Twoja wypowiedz jest wprost proporcjonalna do Twojego rozwoju intelektualnego.
Gdyby włożyć Twój mózg do główki od szpilki wyszła by super grzechotka.
Słoma Ci z butów wystaje a starasz sie używać słów o ktorych nie masz pojęcia tylko dlatego ze wydaje Ci sie ze inteligentnie brzmią.
No Ada odpowiedz koledze, ile wybije spółka ? Jaki zasięg docelowy, kiedy luka, gdzie osiadzie kurs? Skoro robisz z siebie taka mądra to odpowiedz koledze co Cię wyżej poprosił.
Tylko nie pisz tekstów za poradę trzeba zaplacic etc, wiesz tak typowych spółki jak Ty kazdy moze, coś na BGE już ucichlas, zawsze jak spółka lekko sie podnosi nagle brylujesz a jak leci na dół jestes cicho i przenosisz sie na inna spółkę do pisania gdzie Ci wygodnie.
Na BGE pare osób pisało abyś dała swoje typy i co bez odzewu poniewaz pojęcia nie masz co sie tam stanie, zreszta szkoda słów i tak jestes najmadrzejsza na forum nieprawdaz ?
Wydaje Ci sie ze śmieszna jestes, wydaje Ci sie ze mądra jestes? Masz racje wydaje Ci sie.
A te obelgi w moja stronę świadczą o Twojej słabości konwersacyjnej, choć gdybym miał tak mały zasób słów jak Ty tez wolał bym obrażać kogos jak z nim polemizować
To proszę pisz śmiało, odpowiedz mu na forum, niech kazdy przeczyta i za tydzień Cię rozliczy, oczywiście znowu odpowiedz jakieś głupoty aby nie napisać swoich typów dla Tej spółki, szkoda słów.
W ogole to nie wiem po co ta cala dyskusja i w okol czego...udowodnienia ada, ze sie myli?
ATS sluchaj...mi tez nie podoba sie, ze ada zatytuowala swoje posty na zasadzie "w tydzien 100%" bo nie jest to do konca prawda. Faktem jest, ze jakis tydzien temu pochawalila sie zakupem akcji chyba za 20k zł po 4 gr(gdzies jest to na forum...wiec zysk 100% ma)...ale ada jest tu od X czasu i nie wydaje mi sie by te 20k zł to byly jej pierwsze zainwestowane pieniadze w ta spolke(sory ada ale watpie).
Co do przeskakiwania ze spolki na spolke juz Ci wyjasniam, sam tak robie. Gdybym siedzial na 1 lub 5 spolkach jedynie...to bym zwariowal. To forum umarlo w pewnym momencie... nawet nie myslalem, ze nas tyle jest jak sie ruszylo. Wiec rozumiem jej zachowanie i nie widze w tym nic dziwnego...odwiedzasz inne miejsca, sondujesz, poznajesz walor.
Dajcie sobie juz spokoj z udowadnianiem kto ma racje...bo ada troszke koloryzuje z tym tygodniem (mowie to z zazdrosci, bo nie mialem odwagi juz kupic po 4 czy 5,hehehe), a Ty ATS zachowujesz sie tak jak bys stracil majatek i teraz swoje zale wyglaszasz publicznie i wyzywasz sie na ada za to, ze ma zysk(sory ale tak to wyglada).
właśnie sobie dałam z nim (ATS) spokój. Ale masz rację, od pewnego czasu zbierałam po 4 gr i miałam "trochę" więcej niż 20 k. Trochę bardzo dużo więcej, tzn. wielokrotność tej ilości. :) Piszę miałam, ponieważ trochę puściłam w obieg. Nawet gdyby teraz nagle spadło na 4, to dla mnie już nie ma wiekszego znaczenia. Papier zarobił na siebie.
po co więc prowokujesz? Daj sobie spokój ze mną. Będziesz szczęśliwszy i ...zdrowszy. :)
No dobra, idę ci na rękę i przestają odpowiadać na twoje pier@#ły. Powodzenia na GPW ;)
Dla ukojenia nerwow i zaspokojenia ciekawosci mojej i waszej...proponuje wypisac swoje przewidywania:).
Ja uwazam, ze 20-26gr i stagnacja.(bo jest to tylko ucieczka przed klasyfikacja).
Nie sprzedam jeszcze(bo z moja iloscia akcji wrocilibysmy sie o jakas polowe).
Max na jaki licze w ogole to 85-87gr(serio, bo spolka sie pokaze i moze dolacza sie inni inwestorzy...tyle mnie usatysfakcjonuje i moze zaczne powoli opychac)
Jaki jest potencjal... ta wydmuszka bujnela sie do 1zł, wiec tu tez nawet do tylu moze dojsc...zalezy wszystko od szybkosci ruchu w gore.
Zobacz te 2 wystrzaly jakie byly na tej spolce... byly bardzo szybkie i krotkie. To jest jak z autem... trudniej zatrzymac mocno rozpedzone auto:)... o to mi chodzilo...im szybszy ruch tym zazwyczaj wyzej idzie. Rzuc pilka z miejsca, a z rozbiegu...ktora poleci dalej:)?
jest to realne. W zasadzie w spółce nic takiego nie zaszło, co uzasadniałoby ostatnie spadki. Taką samą kondycję miała gdy chodziła po 1 zł jak i po 4 gr.
dodam jeszcze jedna rzecz...ta dziwna sprzedaz i kupno akcji przez prezesa po 5gr...do tego jakis problem z poparciem dla niego... jakis dziwny wniosek o upadlosc...dla mnie to jest jakies nieudolne granie na spadek...chociaz w zasadzie sie udalo...wiec czapki z glow:).
Oj przepraszam prowokuje dlatego poniewaz pierwsza mnie zaatakowalas, napisałem na BGE ze nie wzrośnie i kurs będzie spadał to mało mnie z forum nie wygnalas, powiedziałas ze jak sprzedałem spółkę to mam spadać gdzie indziej pisać. Więc Twój atak był błędem poniewaz to ja miałem racje, poza tym nie lubię osób które robią z siebie ekspertów giełdy mając śmieszny kapitał, bo taki wszyscy mamy zarówno Ty jak i ja jak i cała reszta siedząca na forum. Tylko brylujesz jaka to mądra i obyta z gielda jestes a tak naprawdę na BGE złe typowalas a jak ktokolwiek prosi Cię o wycenę spółki unikasz odpowiedzi, wiesz kazdy moze napisać zaraz ruszy spółka x,y a pózniej brylowac na forum. To tyle ode mnie.
Wiesz, ja obserwuje ada od jakiegos czasu na MDE. Faktycznie jej posty wpadaja w oko i ja osobiscie dochodze do wniosku...ze ada jest strasznie skuteczna...dla siebie...ale skuteczna:).
Na MDE tak jechala o przyszłości spolki, ze nazwalem ja "forumowa kasandra" w ktoryms watku. Jednak jak przyszedl czas to kupila akcje za 4gr. W moich oczach ada ma taki styl i gdy trzeba to nagania...na swoja modle. Jest skuteczniejsza niz naganiacze ktorym placa...skuteczna dla siebie...wiec bez nerwow.