• Bacznie obserwować, bo może eksplodować. Autor: ~Only [82.160.60.*]
    j.w
  • Re: Bacznie obserwować, bo może eksplodować. Autor: ~hey [79.189.106.*]
    czekam na wyniki za IIIQ, w ubieglym roku byly niezle, ciekaw jestem czy w tym roku bedzie powtorka a wtedy mozesz miec racje ze odjazd w gorke
  • Re: Bacznie obserwować, bo może eksplodować. Autor: ~Only [88.156.50.*]
    Lubię obserwować akcje, które mają nominał np. 1,00 zeta i kosztują grubo poniżej tego zeta, a nie jak prawie wszystkie z nominałem 0,01 zeta (to już jest kant na samym wejściu na giełdę, takie spółki z założenia uważam, że są niewiarygodne i wyłącznie spekulacyjne, a więc dla fanów totka). Ponadto obserwuję takie, co mają zysk i wyską realną watość księgowa przypadającą na jedną akcję, no i oczywiście jak sam szef spółki widzi jej wartość i kupuje nie kombinując. Ta spółka wcześniej czy później skazana jest na sukces z pktu widzenia potencjalnego akcjonariusza. Wybór jednak należy do każdego z osobna po własnej niczym nieskrępowanej analizie. Pzdr.
  • Re: Bacznie obserwować, bo może eksplodować. Autor: ~fan [37.225.2.*]
    wydaje mi sie ze moze byc pozytywne zaskoczenie co do wynikowi zysk moze sie zwiekszyc w IIIQ bo spolka mila duzo nieruchomosci kupionych i pewnie teraz trwa ich dystrybucja co moze zaowocowac zyskiem, ale zobaczymy za miesiac
[x]
ARAMUS 11,86% 1,98 2019-12-27 11:17:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.