o faktycznie...ale czy to wystarczy ?. .. a mialem nadzieje ze tyklo dotkniemy poprzednie szczyty i północ... a tu juz dawno przebilismy... i specjalnie sie nie zatrzymujemy nawet ;/
Ja tam LAIK jestem, ale cos Ci nie wyszlo z falami.
Ja generalnie fal nie widze akurat, tak mam, ale teraz to WYPADA przeprosic, ze sie zblazniles, oczywiscie zakladajac, ze masz FEST JAJA !!!
W moich oczach to nie koniec, a moja wizja coraz blizej, coraz, choc wielu niedowierzalo, ze to mozliwe...tak szybko.
parę razy przeczytałem twoje posty. Wszystkie mają wspólny mianownik, są bzdurne i bez sensu. Próbujesz wytworzyć wokół siebie otoczke znawcy tematu, pozostawiając każdorazowo kretynskie niedomówienie.
Z ciebie natomiast jest zwykły burak nie mający ani nic do powiedzenia, ani też zielonego pojęcia o giełdzie. Idziesz za tłumem, bo jesteś tłumokiem. Jeżeli jest inaczej, udowodnij. Wystarczy mi, że wskażesz jak zakończy się jutrzejsze notowanie na GET. Krótko, plus czy minus? Nie interesuje mnie procent. :-)
a co mam odszczekac?
kazdy ma swoje wizje, do spelnienia moich brakowalo pare procent, tak bywa, kazdy widzi fale inaczej, kazdy FIBO inaczej liczy, ocenia wskazniki.
Coz, nie wsiadlem, popatrze .
Nie mowie,ze sie nie myle, ale od 30tego to troche jeszcze spadlo, czyz nie?
Zazdroszcze na te chwile posiadaczom, ktorzy weszli wczoraj, dzis.
GRATKI PANOWIE< GRATKI
+25% to nie lada kasek na naszym grajdolku.
badzcie powazni i wsadzcie sobie te analizy gleboko w tylek .. przeciez to nie wasze smieszne kreski a grubasy tu kursem steruja .. kazdy kto ma choc 1 promil inteligencji wie ze ta spolka nie ma podstaw by byc wyceniana na wiecej niz 5 groszy .. to ze dzis jest na 2,5 to zasluga spekulantow ktorzy gdy odpowiednio akcjami pograja z latwoscia upchna naiwnym mnostwo gowno wartego papiera z kolejnej emisji .
niekoniecznie bo wszedlbym max za 10 kwiec sam widzisz, zaden hit
wiecej mam w innych papierach co3-4,5 % sobie dziennie rosna,pomalu docelu
Owszem byloby milo ale takie zycie.
Kibicuje Wam Panie i panowie.
powodzenia