• potrójne dno Autor: ~bono [188.47.193.*]
    od 3 tygodni papier zbierany, może będzie jeszcze po 4gr, ale warto tego śmiecia mieć bo zawsze nim grali:).
  • Re: potrójne dno Autor: ~bono [188.47.193.*]
    9gr, spokojnie do osiągnięcia w ciągu dwóch tygodni
  • Re: potrójne dno Autor: ~ada [83.26.251.*]
    gdyby miało być tylko tyle, to nawet bym się tym nie zainteresowała
    a mnie to pasi jak na kolejnym śmieciu fachowcach 22gr, najlepsza informacja dla tej spółki żeby się pokazała to pozbycie się resztówki przez Gądka 400tyś akcji.
    a może się pozbył po 4gr:)
  • Re: potrójne dno Autor: ~tylda [193.106.153.*]
    ktoś tu wciska akcje po 5gr, a miało być tak pięknie, 10gr, a zaras sruuuuu i 4 gr
  • Re: potrójne dno Autor: ~wierzacy [86.63.120.*]
    dokladnie i wcale nie zdziwie sie jak jeszcze dzisiaj zdejma całą 4 :) podtrzymuje caly czas to ze czekam na 3 i napewno sie doczekam
  • Re: potrójne dno Autor: ~wierzacy [86.63.120.*]
    i to juz nawet nie jest potrojno dno to juz jest jedno wiekie dno
  • Re: potrójne dno Autor: ~ada [83.12.104.*]
    sprzedaj to co masz i odkupisz sobie później po 3 gr. ;)
  • Re: potrójne dno Autor: ~bono [188.47.236.*]
    zagrali DT po 5gr i ze stratą wyszli też po 5gr:), ja osobiście wole dokupić jeszcze po 4gr, ale nie ukrywam że cena 5gr mnie zadowala:) i po tej cenie będe dokupywał to ścierwo!!!:)
    a tu zonk po 4gr ciężko, każdy widzi że papier wysprzedany na Woli Justowskiej domki stoją:(
    fachy wyrzuciłem:), mnie interesuje 5gr i nic więcej, napewno nie będzie wyżej, tylko kiszonka i mnie to pasi i tyle w temacie 4gr i 5 tyle w temacie DT won!!!
    mam teraz wolne to obserwuje, to jest żenada, DT typu jak henk70 uciekli:) no i dobrze:)
    niech idą na rynek szeroki albo fav, tylko trzeba kupić na zamknięcie;)
  • Re: potrójne dno Autor: ~hee [83.7.152.*]
    no to rozbieramy 0,08 i mamy ostry wystrzał w góe zobaczymy komu sie uda załapać jeszcze po 0,08 !!
  • Re: potrójne dno Autor: ~bono [188.47.228.*]
    Jednak sprzedałem po 10gr, landryna (wierzący) sprzedawał mi po 5gr a teraz chce po 10gr kupić! altruista czy nie normalny?:).
    Zastanawia mnie czy ta cała farsa nie była zainscenizowana przez Gądka, tzn. wniosek o upadłość, sama upadłość i dług. Wniosek o upadłość był nie zasadny (wystarczy znajomość u.p.u.n) natomiast sam wniosek można sprawdzić KRS. Większość z nas grała pod to. Po ukazaniu się oczywistej informacji kurs podskoczył gwałtownie, i wyszliśmy.
    Oczywista informacja jest również o zbyciu akcji przez prezesa ( wcześniej czy pózniej i tak by się pozbył), boli jedynie fakt że sprzedał tak drogo.
    Gawiedz zareaguje podobnie jak na poprzednią informacje oczywistą i zacznie jutro sypać akcjami.
    Jeszcze jedno, aktywa obrotowe wysokości 3mln które poszły na inwestycje w Krakowie na Woli Justowskiej (termin zakończenia koniec 2012r.) czy zostały dobrze spożytkowane czy sprzeniewierzone?
    Czy ktoś z was zadał sobie trochę trudu i sprawdził czy na Woli stoją domki czy tylko wykopany wielki dół i zalane fundamenty;)?
    bawcie się dobrze,
    pozdr. bono, jlk
  • Re: potrójne dno Autor: ~omm [178.215.203.*]
    i znowu 7gr
  • Re: potrójne dno Autor: ~kris [82.132.228.*]
    15gr bedzie
[x]
MFOOD -5,36% 1,59 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać