a mnie to pasi jak na kolejnym śmieciu fachowcach 22gr, najlepsza informacja dla tej spółki żeby się pokazała to pozbycie się resztówki przez Gądka 400tyś akcji.
zagrali DT po 5gr i ze stratą wyszli też po 5gr:), ja osobiście wole dokupić jeszcze po 4gr, ale nie ukrywam że cena 5gr mnie zadowala:) i po tej cenie będe dokupywał to ścierwo!!!:)
fachy wyrzuciłem:), mnie interesuje 5gr i nic więcej, napewno nie będzie wyżej, tylko kiszonka i mnie to pasi i tyle w temacie 4gr i 5 tyle w temacie DT won!!!
Jednak sprzedałem po 10gr, landryna (wierzący) sprzedawał mi po 5gr a teraz chce po 10gr kupić! altruista czy nie normalny?:).
Zastanawia mnie czy ta cała farsa nie była zainscenizowana przez Gądka, tzn. wniosek o upadłość, sama upadłość i dług. Wniosek o upadłość był nie zasadny (wystarczy znajomość u.p.u.n) natomiast sam wniosek można sprawdzić KRS. Większość z nas grała pod to. Po ukazaniu się oczywistej informacji kurs podskoczył gwałtownie, i wyszliśmy.
Oczywista informacja jest również o zbyciu akcji przez prezesa ( wcześniej czy pózniej i tak by się pozbył), boli jedynie fakt że sprzedał tak drogo.
Gawiedz zareaguje podobnie jak na poprzednią informacje oczywistą i zacznie jutro sypać akcjami.
Jeszcze jedno, aktywa obrotowe wysokości 3mln które poszły na inwestycje w Krakowie na Woli Justowskiej (termin zakończenia koniec 2012r.) czy zostały dobrze spożytkowane czy sprzeniewierzone?
Czy ktoś z was zadał sobie trochę trudu i sprawdził czy na Woli stoją domki czy tylko wykopany wielki dół i zalane fundamenty;)?
bawcie się dobrze,
pozdr. bono, jlk