od 0,70 do 0,80 jest do wciągnięcia mnóstwo akcji za mnóstwo forsy:))) bo raptem za około 5 tys. złotych.
Przecież warto wciągać bo to intratny interes, a zatem na co czekacie.
Skoro widły były na około 0,90 i nic nie można byłą zassać a teraz jest niczym jak w promocji, to dlaczego parszywe JELENIE nie wciągacie.
Gdy człowiek wie, że ma polecieć aż na 2 zło albo i może nawet lepiej wg. EKSPERTÓW z tego forum(a śmiechu są warci) to bierze garściami nie patrząc na 0,10 groszy w tą czy w tą.
A obroty to są takie, że adulka z marnym tysiączkiem się tu kisi i jej podobni adoratorzy.
Co kasy nie macie, nie macie już 5 czy 10 tysięcy złotych by wygarnąć wszystko od 0,70 do 0,90:))))))
Marne BARANKI I CIELĘCINKI:)))))))))
Pozdrawiam wszystkich LESZCZY:))))))))))
a ty znów próbujesz mnie obrazić. Gdzie pisałam, że będzie po 2 zł ba, znajdź posta gdzie wspomniałam o złotówce. Nigdzie! Pisałam natomiast o wzrostach gdy bge chodził pomiędzy 15 - 24 gr. Ty natomiast to negowałeś aż w końcu przyznałeś mi rację. Więc nie kłam. To że wszedłeś w papier powyżej 70 gr., to już twój problem
nie żartuj sobie.... po pierwsze najniższy kurs dzisiaj był o,64 a Ty już piszesz że skupujesz po 0,60:))))) jak taki BARANEK:)))))))))) pieprzysz jakbyś miał dzisiaj słabszy dzień:))))))) OGARNIJ się zatem:)))))))))
Poza tym co to za skup i co to za skupowanie od 0,64. Przypomnę fakty... dzisiaj najniższy kurs około godziny 10:36 i to było 0,64 następnie podskoczyło do 0,76 i teraz mamy ponownie 0,70. A zatem od godziny 10:36 do chwili obecnej mamy czasowo prawie 3 godziny i w tym czasie skupiono akcji za 10 tysięcy złotych wraz z podbitka na 0,76:)))))))))
Ła cha cha cha po prostu BARANKI.
Głupie gadanie... Ty czekasz ... owszem czekasz bo masz SRAXE i chciałbyś by poszło wyżej a na akcje od 0,70 do 0,80 a na to potrzebujesz zaledwie 5 tysięcy złotych. po prostu NIE MASZ....
skupuj SKUPUJ bo ja właśnie teraz uciekam i znalazłem w takim razie JELENIA.....
wY Się ZNOWUSZ POCZUJECIE MOCNI BARANKOWIE i cielęcinki JAK ZNOWU bedzie mała podbitka. Oj jak mi dadzą popalić, oj jacy będą mocni w gębach a teraz pyski pełne wody.
Teraz pogadajmy, dlaczego NIE WCIĄGACIE............ PROMOCJA JEST:))))))))))))))))))
jeśli się ktoś autorytatywnie wypowiada na temat jakieś spółki i mamy kurs na widłach w okolicach 0,50 czy 0,60 to nie dlatego by powiedzieć, ze maksymalnie wzrośnie do 0,88. Kiedy ja pisze że warto w coś wejść to raczej nie mam na myśli jednego otwarcia po kilku dniach i sprzedaży swojego pakiety na marne 10 tysięcy złotych. Poza tym proszę czytać co ja napisałem: napisałem że jeśli ktoś przy widłach na 0,60 pisze , ze warto wchodzić i dokupywać a kurs się nawet nie otworzył przez ostatnie dni to wybacz: po to to pisałaś lub pisałeś naganiaczu żeby dzisiaj ODDAĆ... czy raczej dalej dokupujesz.... A zatem wróć do tego co w tym wątku napisałem na samej górze.... DOKUPUJ DOKUPUJ i to szybko........
4 dni temu pisałaś że warto wchodzić.... przez 4 dni się nie otworzyło co nie trudne jest do zrealizowania:))))))
a teraz chcesz powiedziec że już sprzedałaś czy sprzedałeś.... dzisiejszy obrót to tylko 170 tysiecy a ztem chcesz powiedzieć że to TY MOCARZU sprzedałaś jednym z ukrycia za 89 tysięcy złotych co razem daje dzisiejszy obrót 178 tysiecy:))))))))))))
LESZCZYNA:)))))))))))))))))) KŁAMLIWA
WCIĄGAJCIE TERAZ i to szybko.... jak puszczą dolne widły to zobaczymy jak wzrośnie obrót z 177 tysięcy. Powinien pójść od razu przynajmniej na 300 tysięcy skoro jest taka promocja a Wy WCIĄGACIE.....
Pokażcie jak się WCIĄGA gdy jest promocja a przecież teraz niby jest.....
Mądrzy ludzie wiedza o czym ja piszę i nie trzeba im niczego tłumaczyć......
POZDRAWIAM
Dobrze piszesz, jak ja napisałem ze sprzedałem przy podbitce jak widly puściły to Ada mało mnie z forum nie wygrała.
I nie kłam Ada ze nie pisałam o złotówce, proszę bardzo ;
Re: twardo czekaja na zakup a zaraz im to ktos zgarnie i pozmaiatane
Autor: ~ada [83.12.104.*], 2012-09-18 12:25
spojrzeć możesz, ale to wszystko. Pilnuj jednak bardziej swojej spółki. Stąd raczej nikt ci przed 1 zl nie wyjdzie.
dzięki bo to co ja piszę to prawda i ja wiem o tym.... a te 2 złote n o których ona wspomina to tylko abstrakcja która miała posłużyć jedynie do tego by powiedzieć: skoro ktoś jest takim autorytetem i zaprasza na spółeczkę BGE a od zaprosin nawet się nie otworzyło, to dziwen by ktoś mi znowu próbował wcisnąć swoje farmazony, ze dzisiaj właśnie sprzedał.
ZAPEWNIAM WSZYSTKICH, ŻE gdyby dzisiaj była inna sytuacja na spółce(mam na myśli dzisiejsze notowania) to ada i inni by mówili dalej, ze warto wchodzic. Teraz jednak by zachować fason to oni już sprzedali i niby dokupują a jak to robią skoro obroty nie wzrastają?
Jak tylko kurs odbije i zrobi sie w miarę bezpiecznie to ci sami czyli ada i inni napiszą: obkupiłam sie , zassałam na nizszych poziomach. Gdyby tak kurs poleciał naprawdę na pysk to taka dada nigdy by nie napisała: dokupiłam:))))))))))))))))))))))))
Dnia 2012-09-20 o godz. 14:18 ~ada napisał(a):
> potrzebne ci wsparcie na bank. Podwójnie pisane pierdoly,
> mają większą moc sprawczą :-)
to nie chodzi o wsparcie w Twoim rozumieniu, tu chodzi o PRAWDĘ.
PRAWDA natomiast jest taka, ze Ty dzieciaku nie masz pojęcia o giełdzie i mam nadzieję że ludzie są mądrzy bowiem w literkach zawsze idzie wyczuć prawdę.
Prawda jest to że cwaniakujesz i zapraszasz autorytatywnie wskazując spółki a rzeczywistośc jest brutalna...nikt nie zarobił ale ada i inni tak. :)))))))
POWIEDZ w taki razie co kupić np. dzisiaj a w przyszły tygodniu da sowity zarobek???
prosiłem już kilka razy o to, i dlatego to czyniłem by pokazać, ze Ty nie msza nic do powiedzenia jeśli chodzi o wiedzę.
Podaj 2 typy które wywalą do góry i dadzą nam zarobic sowicie???
Ps. proszę innych o rozwagę, ja wiem, że proszę wyżej o cuda, ale @ ada tu na forum najczęściej wypowiada się jako cudotwórca, i to raczej zawsze się sprawdza:))))))) a zatem sprawdźmy co ma do powiedzenia tym razem:))))))))))) niech da 3 typy na przyszły tydzień a czas zweryfikuje i oceni ją sam.:)))))))))))
a tak poza tym to my razem z Autor | ~ATS [194.153.115.*] wczoraj zassaliśmy PolimexMS po 0,62 i oddane po 0,72 a dzisiaj siedzieliśmy na na ATS:))))))))))
Mam racje ATS?
:))))))))))))))))))))))
kupilismy po 0,20 a oddaliśmy po 0,22
no nie ~ATS [194.153.115.*] :))))))))))))
Pozdrawiam
Okladnie tak jest, oni wszyscy kupują na dolkach i sprzedają na górce a co najważniejsze zarobili kupę kasy, jak niektórzy pisza zrealizowalem super zysk a na obce obrot 30 tysi to śmiać mi sie chce, a co do Ciebie Ada ja nie naganiales jak Ty i nie pisałem o złotówce lub 2 jak Ty, napisałem ze warto sie przyjrzeć spółce i w przeciwieństwie do Ciebie głupot nie wypisuje, owszem mam aer ale od dawna i nie sprzedałem na podbitce pomimo iz dziś spada wiem ze zarobie w dalszej perspektywie, i nie wypisuje ile to nie zarobie i ile to nie mam akcji. Co trochę Cię uteperowal ten spadek co ? I bardzo dobrze, przyda Ci sie nabierzesz trochę szacunku do giełdy.
I co sieroto podrabiasz wpisy i dajesz moje IP, chcesz mnie zdyskredytowac ? Nic takiego nie pisałem ale widzę ze Cię zabolala moja krytyka. Mam nadzieje ze gielda nauczy cię oglady bo Ci sie przyda. Klamczucho
Sorki zwracam honor Adzie, to Ty pisałes sarkastycznie a myślałem ze Ada pisze i moje IP podrabia.
Zgadza sie masz racje tak zrobiliśmy ostatnio, jesteśmy mistrzami giełdy jak oni wszyscy ;)))))
Ada sorki za oskarżenie ostatnie ale poprzedniego nie wycofuje ;)
Cóż tak jak napisałeś, same Midasy giełdy na forum a tak naprawdę wszyscy jesteśmy plotkami ale my przynajmniej nie robimy z siebie rekinow
Autor: ~sraxa [46.113.6.*], 2012-09-20 14:31
Dnia 2012-09-20 o godz. 14:18 ~ada napisał(a):
> potrzebne ci wsparcie na bank. Podwójnie pisane pierdoly,
> mają większą moc sprawczą :-)
to nie chodzi o wsparcie w Twoim rozumieniu, tu chodzi o PRAWDĘ.
PRAWDA natomiast jest taka, ze Ty dzieciaku nie masz pojęcia o giełdzie i mam nadzieję że ludzie są mądrzy bowiem w literkach zawsze idzie wyczuć prawdę.
Prawda jest to że cwaniakujesz i zapraszasz autorytatywnie wskazując spółki a rzeczywistośc jest brutalna...nikt nie zarobił ale ada i inni tak. :)))))))
POWIEDZ w taki razie co kupić np. dzisiaj a w przyszły tygodniu da sowity zarobek???
prosiłem już kilka razy o to, i dlatego to czyniłem by pokazać, ze Ty nie msza nic do powiedzenia jeśli chodzi o wiedzę.
Podaj 2-3 typy które wywalą do góry i dadzą nam zarobić sowicie???
Ps. proszę innych o rozwagę, ja wiem, że proszę wyżej o cuda(o typy), ale @ ada tu na forum najczęściej wypowiada się jako cudotwórca, i to raczej zawsze się sprawdza:))))))) a zatem sprawdźmy co ma dopowiedzenia tym razem:))))))))))) niech da 3 typy na przyszły tydzień a czas zweryfikuje i oceni ją sam.:))))))))))) i oczywiście by móc kupić i sprzedać np. za 10 tysięcy a kupić za 10 tysięcy a sprzedać tylko za za tysiąc(musi być płynność):))))))))))))
Cudownie, jeszcze masz 200 kilo Polimexu i pewnie ze 100 kilo Kghm, oj Ada, Ada daj już spokój.
Co do odpowiedzi odnośnie Aer to szacuje ze sprzedam po ok 0,95- 0,90 wszystko zależy jak sytuacja sie będzie rozwijać , trzeba pamiętać ze to NC jest i tu jak na dzikim zachodzie trochę, moze równie dobrze spaść do 0,20 jak wzrosnąć do 2 zł ale szacuje spółkę na docelowe 1,70- 2,20 i po tyle bedą chodziły akcje ale nie będę tak długo trzymał, pieniadz musi być w obrocie.
Ja nie jestem taka gruba ryba jak niektórzy co kupują spółki za setki tysięcy i trzymają dwa lata aby zgadnąć zyski ponadprzecietne, nie mam kilku milionów w obrocie jak 99% piszących na forum ;)
Jak możesz poczekać ok miesiąc dwa powinieneś sprzedać w okolicach właśnie 0,90 jak nie masz czasu aby pieniadz był zamrożony, sprzedaj niedługo, tam jeszcze będzie podbitka w przyszłym tygodniu.
Ale tak jak pisze to NC i równie dobrze wystraszeni mogą zwalić kurs lub ktos podpompuje znowu na widly.
Zarówno BGE jak i Aer ma obecnie stabilne podstawy do wzrostów ale widzisz jaki tu akcjonariat i co sie dzieje na tych spółkach.
w pełni się z Tobą zgadzam;)
także i tu i tu siedzie...jeszcze trzymam resztki Leśnego Runa...
a spadki - musi nastąpić wymiana akcjonariatu - te wieczne widły nie były dobre dla kursu co dzisiaj widać...a ludzie jak mają stratę to wywalają...więc sypią Ci co brali wczoraj i przedwczoraj głównie...bo tych co brali po groszakach już w 99% nie ma - oddawali w okolicach 0,2-0,3 co było widać po obrotach;)
nie sądzę by to był MŁOT:) widzę, ze optymizm zawitał:))) WCIĄGAJCIE, WCIĄGAJCIE bym mógł dobrze oddać to co kupione w dniu 13 września br. :)))))))))))))))
Pozdrawiam
"nie sądzę by to był MŁOT".
Spójrz w lustro, powinieneś go tam zobaczyć. :)
Czyli tak jak pisałam, nakupiłeś powyżej 70 gr. i rzęziłeś mając pretensje do całego świata, że jesteś d... :D
I już wrócił optymizm a tak cicho było, wielcy inwestorzy
A tak odnośnie Ciebie Ada
Re: ada i inni śmieszni ludkowie :))))))))))))
Autor: ~ada [83.26.251.*], 2012-09-20 13:31
a ty znów próbujesz mnie obrazić. Gdzie pisałam, że będzie po 2 zł ba, znajdź posta gdzie wspomniałam o złotówce. Nigdzie! Pisałam natomiast o wzrostach gdy bge chodził pomiędzy 15 - 24 gr. Ty natomiast to negowałeś aż w końcu przyznałeś mi rację. Więc nie kłam. To że wszedłeś w papier powyżej 70 gr., to już twój problem
A trochę pózniej
Re: ada i inni śmieszni ludkowie :))))))))))))
Autor: ~ada [83.26.251.*], 2012-09-20 14:04
no i co chciałeś tym udowodnić? Gdzie napisałam, że będzie po 1 zł?
I przed chwila
na podstawie obserwacji dzisiejszej sesji, oświadczam...
Autor: ~ada [83.26.251.*], 2012-09-20 15:15
po raz pierwszy... Tutaj będzie w przyszłym tygodniu grubo ponad 1 zł. !!!! I zapiszcie sobie sieroty parkietu ten post. :)
Bye!
Strasznie niestabilna jestes, trochę to śmieszne jest ale cóż. Zarabiaj, Zarabiaj dobrze Ci życzę