jeśli się ktoś autorytatywnie wypowiada na temat jakieś spółki i mamy kurs na widłach w okolicach 0,50 czy 0,60 to nie dlatego by powiedzieć, ze maksymalnie wzrośnie do 0,88. Kiedy ja pisze że warto w coś wejść to raczej nie mam na myśli jednego otwarcia po kilku dniach i sprzedaży swojego pakiety na marne 10 tysięcy złotych. Poza tym proszę czytać co ja napisałem: napisałem że jeśli ktoś przy widłach na 0,60 pisze , ze warto wchodzić i dokupywać a kurs się nawet nie otworzył przez ostatnie dni to wybacz: po to to pisałaś lub pisałeś naganiaczu żeby dzisiaj ODDAĆ... czy raczej dalej dokupujesz.... A zatem wróć do tego co w tym wątku napisałem na samej górze.... DOKUPUJ DOKUPUJ i to szybko........
4 dni temu pisałaś że warto wchodzić.... przez 4 dni się nie otworzyło co nie trudne jest do zrealizowania:))))))
a teraz chcesz powiedziec że już sprzedałaś czy sprzedałeś.... dzisiejszy obrót to tylko 170 tysiecy a ztem chcesz powiedzieć że to TY MOCARZU sprzedałaś jednym z ukrycia za 89 tysięcy złotych co razem daje dzisiejszy obrót 178 tysiecy:))))))))))))
LESZCZYNA:)))))))))))))))))) KŁAMLIWA