Oparty o deskę barlinecką, ciągnie podłego japcoka ,zapisanego na zeszyt w małym osiedlowym sklepiku pod Nową Hutą. I marzą mu się wzrosty.
No jak tam twój średnioterminowy sygnał kupna na Barlinku ? Czy aby jeszcze aktualny ?.
A za chwileczkę już za momencik ostatnie podbicie rynku do góry. Kto się na to złapie ? Czy ktoś się załapie ?
Oj dana !
Moni z tego co pisałaś to masz średnią na Barlinku powyżej 1 zeta. Stracisz babo wszystko.
Masz to u mnie jak w banku. A ten frajer co mnie pyta ile straciłem na HB to co, on nie wie, że ja na kontraktach terminowych jestem a tu w tych spółkach (osiągających takie wspaniałe wyniki)
jestem tylko po to aby doprowadzić je do upadku układowego. Ile razy mam to pisać?
Moni jedna paczka chusteczek do nosa nie wystarczy. Zaopatrz się w cały karton. A jak już będziesz gotowa aby Maciejowi z Krakowa pogratulować za wspaniałą prognozę kupna tego ścierwa drewnianego to nie zapomnij go ode mnie kopnąć w dupę.
Miłego dnia życzy wszystkim posiadaczom tych akcji
Dnia 2012-09-20 o godz. 10:26 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Moni z tego co pisałaś to masz średnią na Barlinku powyżej
> 1 zeta. Stracisz babo wszystko.
Masz to u mnie jak w banku.
> A ten frajer co mnie pyta ile straciłem na HB to co, on nie
> wie, że ja na kontraktach terminowych jestem a tu w tych
> spółkach (osiągających takie wspaniałe wyniki)
jestem tylko
> po to aby doprowadzić je do upadku układowego. Ile razy mam
> to pisać?
Moni jedna paczka chusteczek do nosa nie
> wystarczy. Zaopatrz się w cały karton. A jak już będziesz
> gotowa aby Maciejowi z Krakowa pogratulować za wspaniałą
> prognozę kupna tego ścierwa drewnianego to nie zapomnij go
> ode mnie kopnąć w dupę.
Miłego dnia życzy wszystkim
> posiadaczom tych akcji
Chodzik Księżycowy
Bardzo dziękujemy kmiotku za życzenia. Od czarnego młotka Barlinek rośnie sobie umacniając trend wzrostowy. Jedyne co możesz to ślinić się i bulgotać.
Dnia 2012-09-20 o godz. 09:45 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Oparty o deskę barlinecką, ciągnie podłego japcoka
> ,zapisanego na zeszyt w małym osiedlowym sklepiku pod Nową
> Hutą. I marzą mu się wzrosty.
No jak tam twój
> średnioterminowy sygnał kupna na Barlinku ? Czy aby jeszcze
> aktualny ?.
Oczywiście że aktualny. Sygnału S dla trendu średnioterminowego nie ma.
Myślisz kretynie ze jak będziesz pajacował i wypisywał głupie teksty to cokolwiek to zmieni?
od początku sierpnia przewidujesz straszny spadek na Barlinku. Klepałeś tekst za tekstem o mega spadku, radziłeś wywalając po 70gr.
Obecnie Barlinek kosztuje 78/79.
Masz coś do powiedzenia kreaturo?
Dlaczego dyskutujesz z tym debilem, pół-analfabetą?!
Kiedyś był dla mnie zagadką dla psychologów - dzisiaj, a właściwie teraz,
po wielu okrutnych pomyłkach uznaję go za klienta poradni psychiatrycznych......
Dla niego kłótnia z Tobą to tlen, woda - niezbędne do jego przetrwania.
Olej pajaca - Twoja cisza, moja i innych, wygoni go stąd.
Nigdy nie zapomnę jak pisząc na Netii mylił orację z oratorium - i chwalił się swoimi
oratoryjnymi sukcesami - tu, na tym forum! ZGROZA! Olej prostaka!
oralnymi sukcesami - wygląda poprawniej , potwierdzam formacje ,to jest czarny młotek bezpieczny z drewnianą rączką i obuchem gumowym.Jeśli chodzi o młotki sędziowskie to najlepsze są w Gdańsku i tam były sygnały ostatnio i prezes sądu okręg. na deskach .
No i co leszcze ?
Czyż ja nie jestem fenomenalny ? Przewidziałem dokładnie co się stanie. A jak wspaniale otworzyłem krótkie pozycje, no i po raz trzeci oddałem wam Barlinka na wzrostach.
Miód malina !